duurzaam kerstpakket eten en drinken

[visual_portfolio id=”12750″]

All I want for Christmas is zoet; duurzaam kerstpakket eten en drinken

Vanaf € 15,84 (exclusief btw, verzend- en handlingkosten) per stuk, bij meer dan 10 pakketten.

Ho ho ho! Beleef een zalig kerstfeest met allerlei lekkernijen waar je tijdens de feestdagen heerlijk van kunt smikkelen. ‘All I want for Christmas is zoet’ geeft watertandend lekkers aan de echte smulpaap.

De Beste Drop Ooit in de smaak volzoet van Klepper & Klepper, biologische champagnethee van koffiebranderij en theehandel Inproc, bio melkchocolade Zeiltjes van the Chocolatemakers en ecologische Gekke Bessen siroop van Roze Bunker.
Voeg aan dit heerlijke pakket optioneel extra presentjes toe, zoals glazen gemaakt van wijnflessen van Rebottled en tarwerietjes van Joe’s Heroes.

Alle kerstpakketten worden versierd in kerstsfeer en bevatten humorvolle duurzame tips plus extra informatie. De pakketten zijn aan te vullen met een 3D gepersonaliseerde kerstkaart. Voor elke kaart wordt een boom geplant door Trees for the Future.

beschrijving

Een duurzaam kerstpakket met het thema eten en drinken. ‘All I want for Christmas is zoet’ is een kadopakket met vier heerlijke, groene lekkernijen in de vorm van drop, thee, chocola en siroop. Tarwerietjes en glazen gemaakt van wijnflessen zijn optioneel.

INHOUD

inproc biologische innerlijke rust thee
BIOLOGISCHE THEE VAN INPROC
Tijdens een theeproeverij heeft het team van fairhip speciaal voor jou de heerlijkste champagnethee uitgekozen. Bij de ambachtelijke koffiebranderij en theehandel Inproc worden de melanges zelf samengesteld.

Klepper en Klepper De beste drop ooit volzoet
DE BESTE DROP OOIT VAN KLEPPER & KLEPPER
Dit (zoals de naam al zegt) héérlijke droppie is in Nederland gemaakt zonder gelatine en is (per ongeluk) glutenvrij. Volzoet, het dropje waar het allemaal mee begon is een grote favoriet!

zeiltjes chocolatemakers puur
CHOCOLADE ZEILTJES VAN CHOCOLATEMAKERS
100 gram, donkere melk 52% koffie & cacaonibs
De cacao is biologisch, zorgt voor een goede biodiversiteit en de opbrengst wordt onder andere gebruikt voor scholingsprogramma’s en training van de lokale boeren. De Trinitario cacao wordt vanuit de Dominicaanse Republiek met een zeilschip tot aan de kade van Amsterdam gebracht. Duurzamer kan bijna niet.

roze-bunker-duurzame-siroop
ECOLOGISCH SIROOP VAN ROZE BUNKER
De siropen van Roze Bunker zijn gemaakt van sappig fruit en kruidige kruiden van de lokale boer of gered uit de container, omgetoverd door fruitslagers tot een vloeibare lekkernij. In dit pakket zit Gekke Bessen – een ode aan de Nederlandse bessenwereld, waaronder aalbes en framboos met (virgin) cocktail tips.

EN OPTIONEEL

Joe's Heroes tarwerietjes
TARWERIETJES VAN JOE’S HEROES
Tot voor kort werden elke dag een half miljard plastic rietjes gemaakt, die maar een paar minuten gebruikt worden. Deze rietjes zijn een mooi alternatief, gemaakt van tarwestro en geheel biologisch afbreekbaar en composteerbaar. De rietjes drinken heerlijk, kunnen tegen warmte en worden niet drassig.

Rebottled tumbler 2-pack clear
GLAZEN GEMAAKT VAN WIJNFLESSEN DOOR REBOTTLED
2 pack doorzichtige of groene tumblers
De Rebottled glazen zijn een goed voorbeeld van de transitie naar een circulaire economie. Gemaakt van oude wijnflessen, en samen met trainees met een afstand tot de arbeidsmarkt geupcycled tot originele, mooie glazen. Ze zijn vaatwasserbestendig maar niet bruikbaar voor warme dranken. happy green year; duurzaam pakket groene goede voornemens

superwaste shopper - fairhip tas daf
FAIRHIP TAS
39 x 36 cm, draaghoogte 27 cm
Bij de uitgebreide versie van ‘All I want for Christmas is zoet’ (met glazen en rietjes) ontvang je onze unieke, befaamde fairhiptas. De tas is gemaakt van gerecycled katoen, ontwikkeld met liefde en gezeefdrukt met humor. ‘Om die oude diesel zonder roetfilter te compenseren; koop ‘t groen’ komt uit de koker van cabaretier en televisiemaker Rob Urgert. De shopper kan na veelvuldig gebruik opnieuw gerecycled worden.

plant een boom duurzame kerstkaart
OPTIONEEL KERSTKAART
De gepersonaliseerde 3D kerstkaart wordt gedrukt op milieuvriendelijk en sociaal verantwoord papier van landbouwafval. Voor elke kerstkaart wordt een boom geplant door Trees for the Future. De bomen nemen CO2 op en helpen boeren in onder andere Kenia en Tanzania hun oogst te vergroten.

ook leuk!

[visual_portfolio id=”12761″]