all i want for christmas is zoet; duurzaam kerstpakket eten en drinken

vanaf €16,50 (exclusief btw, verzend- en handlingkosten) per stuk, bij meer dan 10 pakketten.

Ho ho ho! Beleef een zalig kerstfeest met allerlei lekkernijen waar je tijdens de feestdagen heerlijk van kunt smikkelen. ‘All I want for Christmas is zoet’ geeft watertandend lekkers aan de echte smulpaap.

 

De Beste Drop Ooit in de smaak volzoet van Klepper & Klepper, champagnethee van biologische oorsprong van koffiebranderij en theehandel Inproc, bio melkchocolade Zeiltjes van Chocolatemakers en ecologische citrus basilicum siroop van Roze bunker. 

Alle kerstpakketten worden versierd in kerstsfeer en bevatten humorvolle duurzame tips plus extra informatie. De pakketten zijn aan te vullen met een 3D gepersonaliseerde kerstkaart. Voor elke kaart wordt een boom geplant door Trees for the Future.

inhoud

Biologische Champagnethee
THEE VAN INPROC
van oorsprong biologische thee, 30 gram
Tijdens een theeproeverij heeft het team van fairhip speciaal voor jou de heerlijkste champagnethee uitgekozen. Bij de ambachtelijke koffiebranderij en theehandel Inproc worden de melanges zelf samengesteld.

roze-bunker-duurzame-siroop

ECOLOGISCH SIROOP VAN ROZE BUNKER
ecologische siroop van citrus en basilicum, 350 ml
De siropen van Roze Bunker zijn gemaakt van sappig fruit en kruidige kruiden van de lokale boer of gered uit de container, omgetoverd door fruitslagers tot een vloeibare lekkernij. Héérlijk met plat of bruisend water of om te mengen met andere drankjes, ijsjes en zelfs in een cake!

bio chocolade zeiltjes chocolatemakers puur op een rijtje
CHOCOLADE ZEILTJES VAN CHOCOLATEMAKERS
100 gram, donkere melk 52% koffie & cacaonibs
De cacao is biologisch, zorgt voor een goede biodiversiteit en de opbrengst wordt onder andere gebruikt voor scholingsprogramma’s en training van de lokale boeren. De Trinitario cacao wordt vanuit de Dominicaanse Republiek met een zeilschip tot aan de kade van Amsterdam gebracht. Duurzamer kan bijna niet.

Klepper en Klepper De beste drop ooit volzoet
DE BESTE DROP OOIT VAN KLEPPER & KLEPPER
smaak volzoet, 200 gram
Dit (zoals de naam al zegt) héérlijke droppie is in Nederland gemaakt zonder gelatine en is (per ongeluk) glutenvrij. Volzoet, het dropje waar het allemaal mee begon is een grote favoriet!

plant een boom duurzame kerstkaart

OPTIONEEL KERSTKAART EN PLANT EEN BOOM

De 3D kerstkaart wordt gedrukt op milieuvriendelijk en sociaal verantwoord papier van landbouwafval. Voor elke kerstkaart wordt een boom geplant door Trees for the Future. De bomen nemen CO2 op en helpen boeren in onder andere Kenia en Tanzania hun oogst te vergroten.

Johnny Cashew - gebrand gezouten cashews - blikje
OPTIONEEL FAIRTRADE CASHEWNOTEN VAN JOHNNY CASHEW
gebrand en gezouten, 80 gram
Johnny Cashew, geen nootjes in black, maar in een vrolijk geel blikje. Deze cashewnootjes zijn gepeld, gebrand, gezouten en ingepakt in Tanzania. Dat scheelt niet alleen een hele reis naar Azië, maar is ook nog eens heel fijn voor de lokale economie.