een duurzaam kerstpakketje voor in de brievenbus

[visual_portfolio id=”12753″]

Oh, deer; een duurzaam kerstpakketje voor in de brievenbus

Vanaf € 23,76 (exclusief btw, verzend- en handlingkosten) per stuk, bij meer dan 10 pakketten.

The weather outside is frightful, but ‘Oh, deer’ is so delightful. Breng een beetje warmte in huis met dit fijne kerstpakketje. Dit boxje vol kerstplezier sliden we zo bij je collega’s of relaties door de mailbox. Een onverwachts present vindt iedereen vast attent. Merry Christmas!

Een duurzaam kerstpakket met biologische champagnethee van koffiebranderij en theehandel Inproc, biologische melkchocoladereep van the Chocolatemakers, ecologische sokken van Healthy Seas Socks, heerlijk naar citroen geurende olijfzeep van Tadé, een kersthanger met bloembommetje van Blossombs en een bio katoenen broodzak van Bo Weevil. Als je wilt past er ook een steenpapieren schrift van Paper on the Rocks bij.

Alle kerstpakketten worden versierd in kerstsfeer en bevatten humorvolle duurzame tips plus extra informatie. De pakketten zijn aan te vullen met een 3D gepersonaliseerde kerstkaart. Voor elke kaart wordt een boom geplant door Trees for the Future.

beschrijving

Een duurzaam kerstpakketje dat door de brievenbus kan met thee, een chocoladereep, sokken, zeep, een kersthanger en een broodzak. Optioneel met een steenpapieren schrift.

INHOUD

superwaste shopper - fairhip tas daf
FAIRHIP TAS
39 x 36 cm, draaghoogte 27 cm
Bij elk pakket van fairhip ontvang je onze unieke, befaamde fairhiptas. De tas is gemaakt van gerecycled katoen, ontwikkeld met liefde en gezeefdrukt met humor. ‘Om die oude diesel zonder roetfilter te compenseren; koop ‘t groen’ komt uit de koker van cabaretier en televisiemaker Rob Urgert. De shopper kan na veelvuldig gebruik opnieuw gerecycled worden.

inproc biologische innerlijke rust thee
BIOLOGISCHE THEE VAN INPROC
Tijdens een theeproeverij heeft het team van fairhip speciaal voor jou de heerlijkste champagnethee uitgekozen. Bij de ambachtelijke koffiebranderij en theehandel Inproc worden de melanges zelf samengesteld.

ChocolateMakers gorilla melk stukje
BIO CHOCOLADEREEP VAN CHOCOLATEMAKERS
Melkchocoladereep van de Forastero boon uit Congo. Met het eten van deze reep bescherm je de laatste berggorilla’s uit het Virunga National Park in Oost-Congo en ondersteun je de lokale bevolking. Ze zijn verpakt in vetvrij papier, bedrukt met bio-inkt.

Blossombs Kersthangers met zaadbom
KERSTHANGER MET BLOEMBOMMETJE VAN BLOSSOMBS
Een bijzondere kersthanger met bloembommetje voor in de kerstboom! En helemaal leuk om de bommetjes in het voorjaar overal neer te gooien; in je pot op het balkon, in je tuin, in een kale berm. Na een regenbui (of een flinke scheut water met een gieter) verschijnen prachtige wilde bloemen, speciaal geschikt voor bijen en vlinders.

healthy-seas-socks-sok-carphealthy-seas-socks-dames-sok-cod-plat
ECOLOGISCHE SOKKEN VAN HEALTHY SEAS SOCKS
Healthy Seas is een non-profit initiatief, opgezet door drie organisaties. De een is een kei in het opduiken van spooknetten, de ander kan op een duurzame manier van afval nylon produceren en nummer drie is een sokkenspecialist. Samen produceren zij een heerlijk paar sokken voor je koude voetjes, gemaakt van visnetten die in de zee rond zijn blijven zwerven en het zeeleven teisteren.
In maat maat 36/40 hebben we de print cod geselecteerd, deze zijn ecru/zwart gestreept.
In maat maat 41/46 de print carp, deze zijn zwart met enkele oranje en grijze kleine vormpjes.

Marseillezeep citroen
MARSEILLE GEURZEEP VAN TADÉ
100 gram, alle huidtypes, geur citroen, COSMOS NATURAL certificering
Deze heerlijke olijfoliezeep wordt al eeuwen op traditionele wijze gemaakt in de Provence. De zeep bevat geen palmolie, geen kleurstoffen en is bijzonder geschikt voor de gevoelige huid.
Wil je voelen én ruiken als een god(in) in Frankrijk? Dan is deze heerlijke zeep voor jou.

bo weevil broodzak
BIO KATOENEN BROODZAK VAN BO WEEVIL
40 x 30 cm, 100% gecertificeerde biologisch katoenen voile gemaakt in India
De zak is stevig en wasbaar op een lage temperatuur (30 graden), maar houd rekening met krimpen. Er past een heel brood in en houdt het vers, ook in de vriezer. Herbruikbare zakken, scheelt plastic afval.

OPTIONEEL

paper on the rocks hardcover terazzo saint
STEENPAPIEREN NOTITIEBOEK VAN PAPER ON THE ROCKS
Paper on the Rocks maakt natuurvriendelijke notitieboeken, gemaakt van boomvrije, grondstofvriendelijke papiersoorten. Dit notitieboek is gemaakt van steenpapier. Het is watervast, scheurvast, gif- en bleekvrij en het papier voelt superzacht.

plant een boom duurzame kerstkaart
OPTIONEEL KERSTKAART
De gepersonaliseerde 3D kerstkaart wordt gedrukt op milieuvriendelijk en sociaal verantwoord papier van landbouwafval. Voor elke kerstkaart wordt een boom geplant door Trees for the Future. De bomen nemen CO2 op en helpen boeren in onder andere Kenia en Tanzania hun oogst te vergroten.

ook leuk!

[visual_portfolio id=”12757″]