oh, deer; een duurzaam kerstpakketje voor in de brievenbus

Vanaf €26,82 (exclusief geurkaars, btw, verzend- en handlingkosten) per stuk, bij meer dan 10 pakketten.
///
vanaf €36,94 (inclusief geurkaars, exclusief btw, verzend- en handlingkosten) per stuk, bij meer dan 10 pakketten.

The weather outside is frightful, but ‘Oh, deer’ is so delightful. Breng een beetje warmte in huis met dit fijne kerstpakketje. Dit boxje vol kerstplezier sliden we zo bij je collega’s of relaties door de mailbox. Een onverwachts present vindt iedereen vast attent. Merry Christmas!

Een duurzaam kerstpakket met biologische champagnethee van koffiebranderij en theehandel Inproc, De beste drop ooit van klepper en klepper, heerlijk naar citroenverbena geurende olijfzeep van Tadé, een kersthanger met bloembommetje van Blossombs, een uitwisbaar steenpapieren notitieboekje van Moyu en optioneel een natuurlijk kaarsje dat naar earl grey ruikt van Elate & co.

Alle kerstpakketten worden versierd in kerstsfeer en bevatten humorvolle duurzame tips plus extra informatie. De pakketten zijn aan te vullen met een 3D gepersonaliseerde kerstkaart. Voor elke kaart wordt een boom geplant door Trees for the Future.

inhoud

Biologische Champagnethee
THEE VAN INPROC
van oorsprong biologische thee, 30 gram
Tijdens een theeproeverij heeft het team van fairhip speciaal voor jou de heerlijkste champagnethee uitgekozen. Bij de ambachtelijke koffiebranderij en theehandel Inproc worden de melanges zelf samengesteld.

Klepper en Klepper De beste drop ooit volzoet

DE BESTE DROP OOIT VAN KLEPPER & KLEPPER
smaak volzoet, 200 gram
Dit (zoals de naam al zegt) héérlijke droppie is in Nederland gemaakt zonder gelatine en is (per ongeluk) glutenvrij. Volzoet, het dropje waar het allemaal mee begon is een grote favoriet!

steenpapier notitieboekje A6

A6 UITWISBAAR STEENPAPIEREN NOTITIEBOEKJE VAN MOYU
ringband, inclusief pen, pen pal (penhouder) en doekje
Dit uitwisbare steenpapieren notitieboek is niet alleen super voor het milieu, maar door de verschillende soorten bladzijdes ook nog eens reuze handig. Het productieproces is veel duurzamer dan bij gewoon papier, de notitieboeken zijn van steen gemaakt wat anders was weggegooid en je kunt alles uitvegen tot je een ons weegt. Lovin’ it, tot het stenen tijdperk en terug!

Marseillezeep verbena

MARSEILLE GEURZEEP VAN TADÉ
100 gram, alle huidtypes, geur verbena, COSMOS NATURAL certificering
Deze heerlijke olijfoliezeep wordt al eeuwen op traditionele wijze gemaakt in de Provence. De zeep bevat geen palmolie, geen kleurstoffen en is bijzonder geschikt voor de gevoelige huid.
Wil je voelen én ruiken als een god(in) in Frankrijk? Dan is deze heerlijke zeep voor jou.

Blossombs Kersthangers met zaadbom

KERSTHANGER MET BLOEMBOMMETJE VAN BLOSSOMBS
gerecycled karton met een bloembommetje van gekleurde klei gevuld met zaadjes voor wilde bloemen, ca. 6×8 cm
Een bijzondere kersthanger met bloembommetje voor in de kerstboom! En helemaal leuk om de bommetjes in het voorjaar overal neer te gooien; in je pot op het balkon, in je tuin, in een kale berm. Na een regenbui (of een flinke scheut water met een gieter) verschijnen prachtige wilde bloemen, speciaal geschikt voor bijen en vlinders.

blikje earl grey geur kaars

NATUURLIJK GEURKAARSJE VAN ELATE & CO 
Earl Grey geurkaars van plantaardige olie, 3,5 cm, Ø 8 cm
De kaarsjes van Elate & Co zijn allemaal gemaakt van natuurlijke olie die van zo dichtbij mogelijk komt. Meestal is dit koolzaadwas, maar nu de oogst daar van tegenviel maken zij de kaarsjes ook van olijfolie; brandt lekker lang en ook helemaal biologisch afbreekbaar. Met de vurrukkullukke geur van Earl Grey!

plant een boom duurzame kerstkaart

OPTIONEEL KERSTKAART EN PLANT EEN BOOM

De 3D kerstkaart wordt gedrukt op milieuvriendelijk en sociaal verantwoord papier van landbouwafval. Voor elke kerstkaart wordt een boom geplant door Trees for the Future. De bomen nemen CO2 op en helpen boeren in onder andere Kenia en Tanzania hun oogst te vergroten.

Johnny Cashew - gebrand gezouten cashews - blikje
OPTIONEEL FAIRTRADE CASHEWNOTEN VAN JOHNNY CASHEW
gebrand en gezouten, 80 gram
Johnny Cashew, geen nootjes in black, maar in een vrolijk geel blikje. Deze cashewnootjes zijn gepeld, gebrand, gezouten en ingepakt in Tanzania. Dat scheelt niet alleen een hele reis naar Azië, maar is ook nog eens heel fijn voor de lokale economie.