duurzaam verwenpakket voor kerst

[visual_portfolio id=”12708″]

Santa, Baby; duurzaam verwenpakket voor kerst

Vanaf € 29,73 (exclusief btw, verzend- en handlingkosten) per stuk, bij meer dan 10 pakketten.

Na een jaar als dit heeft iedereen een heerlijk verwenpakket verdiend. Verwen je coronakilo’s met wat heerlijke lekkernijen en kom fris ruikend aan het kerstdiner. Somebody’s fabulous!

‘Santa, Baby’ is een kadopakket met De Beste Drop Ooit in de smaak volzoet van Klepper & Klepper, biologische champagnethee van koffiebranderij en theehandel Inproc, een koolzaadwas knot candle van Elate & Co, deodorantstick Forever Fresh van We Love the Planet, Marseillezeep met citroengeur van Tadé en een Aloe Vera shampoobar van Happy Soaps.

Alle kerstpakketten worden versierd in kerstsfeer en bevatten humorvolle duurzame tips plus extra informatie. De pakketten zijn aan te vullen met een 3D gepersonaliseerde kerstkaart. Voor elke kaart wordt een boom geplant door Trees for the Future.

beschrijving

Een duurzaam kerstpakket om zelf samen te stellen met het thema verwennen. ‘Santa, Baby’ is een kadopakket met thee, drop, een kaars, deodorant, zeep en shampoo.

INHOUD

superwaste shopper - fairhip tas daf
FAIRHIP TAS
39 x 36 cm, draaghoogte 27 cm
Bij elk pakket van fairhip ontvang je onze unieke, befaamde fairhiptas. De tas is gemaakt van gerecycled katoen, ontwikkeld met liefde en gezeefdrukt met humor. ‘Om die oude diesel zonder roetfilter te compenseren; koop ‘t groen’ komt uit de koker van cabaretier en televisiemaker Rob Urgert. De shopper kan na veelvuldig gebruik opnieuw gerecycled worden.

inproc biologische innerlijke rust thee
BIOLOGISCHE THEE VAN INPROC
Tijdens een theeproeverij heeft het team van fairhip speciaal voor jou de heerlijkste champagnethee uitgekozen. Bij de ambachtelijke koffiebranderij en theehandel Inproc worden de melanges zelf samengesteld.

Klepper en Klepper De beste drop ooit volzoet
DE BESTE DROP OOIT VAN KLEPPER & KLEPPER
Dit (zoals de naam al zegt) héérlijke droppie is in Nederland gemaakt zonder gelatine en is (per ongeluk) glutenvrij. Volzoet, het dropje waar het allemaal mee begon is een grote favoriet!


KOOLZAADWASKAARS VAN ELATE & CO
Deze kaarsen zijn met de hand gegoten en gemaakt van Europese koolzaadwas. Dit gele bloemetje groeit volop in de buurt! De was is duurzaam, biologisch afbreekbaar en veganistisch. De ivoorwitte ‘knot candle’ brandt 6 tot 8 uur.

Deodorantstick we love the planet Forever Fresh
DEODORANTSTICK VAN WE LOVE THE PLANET
De We Love deodorant stick wordt snel in de huid opgenomen en werkt hydraterend en verzachtend. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, de Forever Fresh is de favoriet van iedereen (M/V/X) en gaat 2 tot 3 maanden mee.

Marseillezeep citroen
MARSEILLE GEURZEEP VAN TADÉ
100 gram, alle huidtypes, geur citroen, COSMOS NATURAL certificering
Deze heerlijke olijfoliezeep wordt al eeuwen op traditionele wijze gemaakt in de Provence. De zeep bevat geen palmolie, geen kleurstoffen en is bijzonder geschikt voor de gevoelige huid.
Wil je voelen én ruiken als een god(in) in Frankrijk? Dan is deze heerlijke zeep voor jou.

Aloë You Vera Much Shampoo Bar
SHAMPOO BAR HAPPYSOAPS
Aloë You Vera Much, 70 g, voor beschadigd, normaal en vet haar
De HappySoaps shampoo bar is 100% (micro)plastic- en palmolievrij, vegan en natuurlijk. Handgemaakt in ons kikkerlandje met heel veel liefde. 1 shampoo bar staat gelijk aan 4 flessen shampoo. Een bar bespaart dus ruimte, plastic, geld en afval.

plant een boom duurzame kerstkaart
OPTIONEEL KERSTKAART
De gepersonaliseerde 3D kerstkaart wordt gedrukt op milieuvriendelijk en sociaal verantwoord papier van landbouwafval. Voor elke kerstkaart wordt een boom geplant door Trees for the Future. De bomen nemen CO2 op en helpen boeren in onder andere Kenia en Tanzania hun oogst te vergroten.

ook leuk!

[visual_portfolio id=”12710″]