VANAF €50,- GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND (jep, vet lief van ons)

Santa, Baby; duurzaam verwenpakket voor kerst

Vanaf €27,78 (exclusief btw, verzend- en handlingkosten) per stuk, bij meer dan 10 pakketten.

Wie heeft er na een jaar hard werken niet een heerlijk verwenpakket verdiend? Begin vast met die kerstkilo’s te voeden met de heerlijkheden uit dit pakketje, neem een kopje thee, spring onder de douche met onze citroen verbena zeep en kom fris en tevreden aan het kerstdiner. Somebody’s fabulous!

‘Santa, Baby’ is een kadopakket met De Beste Drop Ooit in de smaak volzoet van Klepper & Klepper, biologische champagnethee van koffiebranderij en theehandel Inproc, een natuurlijk geur kaarsje in een mooi blik van Elate & Co met de heerlijke geur van earl grey, een mini shampoobar van Helemaal Shea, een deodorantstick van we love the planet en een geurige bodybar van olijfoliezeep van Tadé.

Alle kerstpakketten worden versierd in kerstsfeer en bevatten humorvolle duurzame tips plus extra informatie. De pakketten zijn aan te vullen met een 3D gepersonaliseerde kerstkaart. Voor elke kaart wordt een boom geplant door Trees for the Future.

inhoud

Biologische Champagnethee
THEE VAN INPROC
van oorsprong biologische thee, 30 gram
Tijdens een theeproeverij heeft het team van fairhip speciaal voor jou de heerlijkste champagnethee uitgekozen. Bij de ambachtelijke koffiebranderij en theehandel Inproc worden de melanges zelf samengesteld.

Klepper en Klepper De beste drop ooit volzoet

DE BESTE DROP OOIT VAN KLEPPER & KLEPPER
smaak volzoet, 200 gram
Dit (zoals de naam al zegt) héérlijke droppie is in Nederland gemaakt zonder gelatine en is (per ongeluk) glutenvrij. Volzoet, het dropje waar het allemaal mee begon is een grote favoriet!

blikje earl grey geur kaars

NATUURLIJK GEURKAARSJE VAN ELATE & CO 
Earl Grey geurkaars van plantaardige olie, 3,5 cm, Ø 8 cm
De kaarsjes van Elate & Co zijn allemaal gemaakt van natuurlijke olie die van zo dichtbij mogelijk komt. Meestal is dit koolzaadwas, maar nu de oogst daar van tegenviel maken zij de kaarsjes ook van olijfolie; brandt lekker lang en ook helemaal biologisch afbreekbaar. Met de vurrukkullukke geur van Earl Grey!

Marseillezeep verbena

MARSEILLE GEURZEEP VAN TADÉ
100 gram, alle huidtypes, geur verbena, COSMOS NATURAL certificering
Deze heerlijke olijfoliezeep wordt al eeuwen op traditionele wijze gemaakt in de Provence. De zeep bevat geen palmolie, geen kleurstoffen en is bijzonder geschikt voor de gevoelige huid.
Wil je voelen én ruiken als een god(in) in Frankrijk? Dan is deze heerlijke zeep voor jou.

Deodorantstick we love the planet Forever Fresh

DEODORANTSTICK VAN WE LOVE THE PLANET
100% natuurlijke ingrediënten, 65 gram
We Love deze natuurlijke deodorantstick! Een lekker deo stickie om aan te brengen, fluweelzacht voor je klotsende oksels en ook nog eens lief voor de planeet. Smeren maar!

Argan & Rhassoul Haarzeep van HelemaalShea - Mini

MINI ARGAN EN RHASSOUL HAARZEEP VAN HELEMAALSHEA
handgemaakt in Nederland, 5,5 x 4 x 1,2 cm, 25 gram
De haarzeep mini van HelemaalShea heeft heerlijke ingrediënten en is reeeeuze handig om eens uit te proberen. Klein maar fijn! En ook voor mee op reis. Size does matter. Deze shampoo bevat geen etherische olie of parfum maar heeft van nature een warme notige geur. Geschikt voor ieder haartype en diegene met een gevoelige hoofdhuid. Het is een perfecte shampoobar voor krullend haar en tegen droog, pluizig of beschadigd haar. Ook te gebruiken als bodybar

plant een boom duurzame kerstkaart

OPTIONEEL KERSTKAART EN PLANT EEN BOOM
De 3D kerstkaart wordt gedrukt op milieuvriendelijk en sociaal verantwoord papier van landbouwafval. Voor elke kerstkaart wordt een boom geplant door Trees for the Future. De bomen nemen CO2 op en helpen boeren in onder andere Kenia en Tanzania hun oogst te vergroten.

Johnny Cashew - gebrand gezouten cashews - blikje
OPTIONEEL FAIRTRADE CASHEWNOTEN VAN JOHNNY CASHEW
gebrand en gezouten, 80 gram
Johnny Cashew, geen nootjes in black, maar in een vrolijk geel blikje. Deze cashewnootjes zijn gepeld, gebrand, gezouten en ingepakt in Tanzania. Dat scheelt niet alleen een hele reis naar Azië, maar is ook nog eens heel fijn voor de lokale economie.