duurzaam kerstpakket vol groene kerstcadeaus voor onder de boom

[visual_portfolio id=”12744″]

Treehugger; duurzaam kerstpakket vol groene kerstcadeaus voor onder de boom

Vanaf € 28,22 (exclusief btw, verzend- en handlingkosten) per stuk, bij meer dan 10 pakketten.

So here it is, Merry Christmas! Everybody’s having fun. Dit fijne, groene ‘Treehugger’ kerstpakket zit tjokvol cadeauplezier waar je iedereen blij mee kunt maken. Van bomenknuffelaar tot oliemagnaat.

Een duurzaam kerstpakket met heerlijke biologische champagnethee van koffiebranderij en theehandel Inproc, bijzondere biologische melkchocolade Zeiltjes van the Chocolatemakers, een vrolijke kersthanger met bloembom van Blossombs, behaaglijke ecologische sokken van Healthy Sea Socks, een mooie, compleet verantwoorde koolzaadwas kaars van Elate & co en fijne olijfzeep van Tadé met citroengeur. Om de liefde voor bomen nog meer te uiten is ‘Treehugger’ uit te breiden met een Pondje Papier gemaakt van oude affiches of een steenpapieren schrift van Paper on the Rocks.

Alle kerstpakketten worden versierd in kerstsfeer en bevatten humorvolle duurzame tips plus extra informatie. De pakketten zijn aan te vullen met een 3D gepersonaliseerde kerstkaart. Voor elke kaart wordt een boom geplant door Trees for the Future.

beschrijving

Een duurzaam kerstpakket vol groene kerstcadeautjes. In dit mooie pakket vind je heerlijke thee en chocolade, een vrolijke kersthanger met bloembom, behaaglijke sokken, een mooie, compleet verantwoorde kaars en fijne zeep. In de lijn voor treehuggers is het pakket uit te breiden met een Pondje Papier of een steenpapieren schrift.

INHOUD

superwaste shopper - fairhip tas daf
FAIRHIP TAS
39 x 36 cm, draaghoogte 27 cm
Bij elk pakket van fairhip ontvang je onze unieke, befaamde fairhiptas. De tas is gemaakt van gerecycled katoen, ontwikkeld met liefde en gezeefdrukt met humor. ‘Om die oude diesel zonder roetfilter te compenseren; koop ‘t groen’ komt uit de koker van cabaretier en televisiemaker Rob Urgert. De shopper kan na veelvuldig gebruik opnieuw gerecycled worden.

inproc biologische innerlijke rust thee
BIOLOGISCHE THEE VAN INPROC
Tijdens een theeproeverij heeft het team van fairhip speciaal voor jou de heerlijkste champagnethee uitgekozen. Bij de ambachtelijke koffiebranderij en theehandel Inproc worden de melanges zelf samengesteld.

zeiltjes chocolatemakers puur
CHOCOLADE ZEILTJES VAN CHOCOLATEMAKERS
100 gram, donkere melk 52% koffie & cacaonibs
De cacao is biologisch, zorgt voor een goede biodiversiteit en de opbrengst wordt onder andere gebruikt voor scholingsprogramma’s en training van de lokale boeren. De Trinitario cacao wordt vanuit de Dominicaanse Republiek met een zeilschip tot aan de kade van Amsterdam gebracht. Duurzamer kan bijna niet.

Blossombs Kersthangers met zaadbom
KERSTHANGER MET BLOEMBOMMETJE VAN BLOSSOMBS
Een bijzondere kersthanger met bloembommetje voor in de kerstboom! En helemaal leuk om de bommetjes in het voorjaar overal neer te gooien; in je pot op het balkon, in je tuin, in een kale berm. Na een regenbui (of een flinke scheut water met een gieter) verschijnen prachtige wilde bloemen, speciaal geschikt voor bijen en vlinders.

elate & co knoop kaars
KOOLZAADWASKAARS VAN ELATE & CO
Deze kaarsen zijn met de hand gegoten en gemaakt van Europese koolzaadwas. Dit gele bloemetje groeit volop in de buurt! De was is duurzaam, biologisch afbreekbaar en veganistisch. De ivoorwitte ‘knot candle’ brandt 6 tot 8 uur.

healthy-seas-socks-dames-sok-cod-plat healthy-seas-socks-sok-carp
ECOLOGISCHE SOKKEN VAN HEALTHY SEAS SOCKS
Healthy Seas is een non-profit initiatief, opgezet door drie organisaties. De een is een kei in het opduiken van spooknetten, de ander kan op een duurzame manier van afval nylon produceren en nummer drie is een sokkenspecialist. Samen produceren zij een heerlijk paar sokken voor je koude voetjes, gemaakt van visnetten die in de zee rond zijn blijven zwerven en het zeeleven teisteren.
In maat maat 36/40 hebben we de print cod geselecteerd, deze zijn ecru/zwart gestreept.
In maat maat 41/46 de print carp, deze zijn zwart met enkele oranje en grijze kleine vormpjes.

Marseillezeep citroen
MARSEILLE GEURZEEP VAN TADÉ
100 gram, alle huidtypes, geur citroen, COSMOS NATURAL certificering
Deze heerlijke olijfoliezeep wordt al eeuwen op traditionele wijze gemaakt in de Provence. De zeep bevat geen palmolie, geen kleurstoffen en is bijzonder geschikt voor de gevoelige huid.
Wil je voelen én ruiken als een god(in) in Frankrijk? Dan is deze heerlijke zeep voor jou.

EN NOG TWEE EXTRA CADEAU OPTIES

Pondje papier
NOTITIEBLOK VAN AFFICHES VAN PONDJE PAPIER
Een kladblokje papier, gemaakt van teveel gedrukte A0-affiches die normaliter buiten worden opgehangen. De blauwe kant is goed beschrijfbaar. Er wordt ook een pen gemaakt van papier meegeleverd.

OF

paper on the rocks terrazzo rood
STEENPAPIEREN NOTITIEBOEK VAN PAPER ON THE ROCKS
Paper on the Rocks maakt natuurvriendelijke notitieboeken, gemaakt van boomvrije, grondstofvriendelijke papiersoorten. Dit notitieboek is gemaakt van steenpapier. Het is watervast, scheurvast, gif- en bleekvrij en het papier voelt superzacht.

plant een boom duurzame kerstkaart
OPTIONEEL KERSTKAART
De gepersonaliseerde 3D kerstkaart wordt gedrukt op milieuvriendelijk en sociaal verantwoord papier van landbouwafval. Voor elke kerstkaart wordt een boom geplant door Trees for the Future. De bomen nemen CO2 op en helpen boeren in onder andere Kenia en Tanzania hun oogst te vergroten.

ook leuk!

[visual_portfolio id=”12755″]