treehugger; duurzaam kerstpakket vol groene kerstcadeaus voor onder de boom

vanaf €31,44 (exclusief btw, verzend- en handlingkosten) per stuk, bij meer dan 10 pakketten.

So here it is, Merry Christmas! Everybody’s having fun. Dit fijne, groene ‘Treehugger’ kerstpakket zit tjokvol cadeauplezier waar je iedereen blij mee kunt maken. Van bomenknuffelaar tot oliemagnaat.

 

Een duurzaam kerstpakket met heerlijke biologische champagnethee van koffiebranderij en theehandel Inproc, bijzondere biologische melkchocolade Zeiltjes van Chocolatemakers, een vrolijke kersthanger met bloembom van Blossombs, behaaglijke ecologische sokken van Healthy Sea Socks, een mooie compleet verantwoorde olijfwaskaars van Elate & co en een Pondje Papier, een vrolijk blokje kladpapier van oude affiches. 

Alle kerstpakketten worden versierd in kerstsfeer en bevatten humorvolle duurzame tips plus extra informatie. De pakketten zijn aan te vullen met een 3D gepersonaliseerde kerstkaart. Voor elke kaart wordt een boom geplant door Trees for the Future.

inhoud

healthy seas socks ladies_sock_tellinhealthy seas socks mens sock elver

SOKKEN VAN HEALTHY SEAS SOCKS
maat 36-40 of 41/46, gemaakt van GOTS organic cotton, ECONYL en elastane
Healthy Seas Socks worden gemaakt van econyl, oftewel gerecyclede spookvisnetten en biologisch katoen.
De prints en kleuren zijn geïnspireerd op de zee. Al met al lekker zachte, vrolijke sokken die de wereld écht veranderen.

Biologische Champagnethee
THEE VAN INPROC
van oorsprong biologische thee, 30 gram
Tijdens een theeproeverij heeft het team van fairhip speciaal voor jou de heerlijkste champagnethee uitgekozen. Bij de ambachtelijke koffiebranderij en theehandel Inproc worden de melanges zelf samengesteld.

bio chocolade zeiltjes chocolatemakers puur op een rijtje

CHOCOLADE ZEILTJES VAN CHOCOLATEMAKERS
100 gram, donkere melk 52% koffie & cacaonibs
De cacao is biologisch, zorgt voor een goede biodiversiteit en de opbrengst wordt onder andere gebruikt voor scholingsprogramma’s en training van de lokale boeren. De Trinitario cacao wordt vanuit de Dominicaanse Republiek met een zeilschip tot aan de kade van Amsterdam gebracht. Duurzamer kan bijna niet.

Blossombs Kersthangers met zaadbom

KERSTHANGER MET BLOEMBOMMETJE VAN BLOSSOMBS
gerecycled karton met een bloembommetje van gekleurde klei gevuld met zaadjes voor wilde bloemen, ca. 6×8 cm
Een bijzondere kersthanger met bloembommetje voor in de kerstboom! En helemaal leuk om de bommetjes in het voorjaar overal neer te gooien; in je pot op het balkon, in je tuin, in een kale berm. Na een regenbui (of een flinke scheut water met een gieter) verschijnen prachtige wilde bloemen, speciaal geschikt voor bijen en vlinders.

blikje earl grey geur kaars

NATUURLIJK GEURKAARSJE VAN ELATE & CO 
Earl Grey geurkaars van plantaardige olie, 3,5 cm, Ø 8 cm
De kaarsjes van Elate & Co zijn allemaal gemaakt van natuurlijke olie die van zo dichtbij mogelijk komt. Meestal is dit koolzaadwas, maar nu de oogst daar van tegenviel maken zij de kaarsjes ook van olijfolie; brandt lekker lang en ook helemaal biologisch afbreekbaar. Met de vurrukkullukke geur van Earl Grey!

circulair kladblok - pondje papier

PONDJE PAPIER VAN JOS VAN DER MEULEN
15 x 10,5 x 4 cm, handgemaakt in Nederland
Een kladblokje papier, gemaakt van teveel gedrukte A0-affiches die normaliter buiten worden opgehangen. De blauwe kant is goed beschrijfbaar. Er wordt ook een pen gemaakt van papier meegeleverd.

plant een boom duurzame kerstkaart

OPTIONEEL KERSTKAART EN PLANT EEN BOOM

De 3D kerstkaart wordt gedrukt op milieuvriendelijk en sociaal verantwoord papier van landbouwafval. Voor elke kerstkaart wordt een boom geplant door Trees for the Future. De bomen nemen CO2 op en helpen boeren in onder andere Kenia en Tanzania hun oogst te vergroten.

Johnny Cashew - gebrand gezouten cashews - blikje
OPTIONEEL FAIRTRADE CASHEWNOTEN VAN JOHNNY CASHEW
gebrand en gezouten, 80 gram
Johnny Cashew, geen nootjes in black, maar in een vrolijk geel blikje. Deze cashewnootjes zijn gepeld, gebrand, gezouten en ingepakt in Tanzania. Dat scheelt niet alleen een hele reis naar Azië, maar is ook nog eens heel fijn voor de lokale economie.