de leukste duurzame producten en cadeaupakketten

[visual_portfolio id=”12680″]

You’re a green one, Mr. Grinch; duurzaam kerstpakket

Vanaf € 28,76 (exclusief btw, verzend- en handlingkosten) per stuk, bij meer dan 10 pakketten.

‘How the Grinch brought Christmas. Kerst komt er aan! Tijd voor een fijn duurzaam pakket. ‘You’re a green one, Mr. Grinch; duurzaam kerstpakket’ is een pakket bomvol leuks met voor ieder wat wils. Merry Grinchmas!

In dit pakket vind je een mix van de leukste producten uit de andere fairhip-kerstpakketten. We hebben het volgende groens voor jou uitgekozen: biologische champagnethee van koffiebranderij en theehandel Inproc, biologische melkchocolade Zeiltjes van the Chocolatemakers, een koolzaadwas kaars van Elate & co, olijfoliezeep met citroengeur van Tadé, een Pondje Papier van oude affiches en een kersthanger met bloembommetje van Blossombs.

Alle kerstpakketten worden versierd in kerstsfeer en bevatten humorvolle duurzame tips plus extra informatie. De pakketten zijn aan te vullen met een 3D gepersonaliseerde kerstkaart. Voor elke kaart wordt een boom geplant door Trees for the Future.

beschrijving

Dit pakket is een combinatie van alle andere fairhip-kerstpakketten. We hebben het volgende voor jou uitgekozen: thee, chocolade, een kaars, olijfoliezeep, een pondje papier en een kersthanger.

INHOUD

superwaste shopper - fairhip tas daf
FAIRHIP TAS
39 x 36 cm, draaghoogte 27 cm
Bij elk pakket van fairhip ontvang je onze unieke, befaamde fairhiptas. De tas is gemaakt van gerecycled katoen, ontwikkeld met liefde en gezeefdrukt met humor. ‘Om die oude diesel zonder roetfilter te compenseren; koop ‘t groen’ komt uit de koker van cabaretier en televisiemaker Rob Urgert. De shopper kan na veelvuldig gebruik opnieuw gerecycled worden.

inproc biologische innerlijke rust thee
BIOLOGISCHE THEE VAN INPROC
Tijdens een theeproeverij heeft het team van fairhip speciaal voor jou de heerlijkste champagnethee uitgekozen. Bij de ambachtelijke koffiebranderij en theehandel Inproc worden de melanges zelf samengesteld.

bio chocolade zeiltjes chocolatemakers puur op een rijtje
CHOCOLADE ZEILTJES VAN CHOCOLATEMAKERS
100 gram, donkere melk 52% koffie & cacaonibs
De cacao is biologisch, zorgt voor een goede biodiversiteit en de opbrengst wordt onder andere gebruikt voor scholingsprogramma’s en training van de lokale boeren. De Trinitario cacao wordt vanuit de Dominicaanse Republiek met een zeilschip tot aan de kade van Amsterdam gebracht. Duurzamer kan bijna niet.

Blossombs Kersthangers met zaadbom
KERSTHANGER MET BLOEMBOMMETJE VAN BLOSSOMBS
Een bijzondere kersthanger met bloembommetje voor in de kerstboom! En helemaal leuk om de bommetjes in het voorjaar overal neer te gooien; in je pot op het balkon, in je tuin, in een kale berm. Na een regenbui (of een flinke scheut water met een gieter) verschijnen prachtige wilde bloemen, speciaal geschikt voor bijen en vlinders.

elate & co knoop kaars
KOOLZAADWASKAARS VAN ELATE & CO
Deze kaarsen zijn met de hand gegoten en gemaakt van Europese koolzaadwas. Dit gele bloemetje groeit volop in de buurt! De was is duurzaam, biologisch afbreekbaar en veganistisch. De ivoorwitte ‘knot candle’ brandt 6 tot 8 uur.

Pondje papier
NOTITIEBLOK VAN AFFICHES VAN PONDJE PAPIER
Een kladblokje papier, gemaakt van teveel gedrukte A0-affiches die normaliter buiten worden opgehangen. De blauwe kant is goed beschrijfbaar. Er wordt ook een pen gemaakt van papier meegeleverd.

Marseillezeep citroen

MARSEILLE GEURZEEP VAN TADÉ
100 gram, alle huidtypes, geur citroen, COSMOS NATURAL certificering
Deze heerlijke olijfoliezeep wordt al eeuwen op traditionele wijze gemaakt in de Provence. De zeep bevat geen palmolie, geen kleurstoffen en is bijzonder geschikt voor de gevoelige huid.
Wil je voelen én ruiken als een god(in) in Frankrijk? Dan is deze heerlijke zeep voor jou.

plant een boom duurzame kerstkaart
OPTIONEEL KERSTKAART
De gepersonaliseerde 3D kerstkaart wordt gedrukt op milieuvriendelijk en sociaal verantwoord papier van landbouwafval. Voor elke kerstkaart wordt een boom geplant door Trees for the Future. De bomen nemen CO2 op en helpen boeren in onder andere Kenia en Tanzania hun oogst te vergroten.

ook leuk!

[visual_portfolio id=”12674″]