VANAF €60,- GRATIS VERZENDING naar een pickuppoint binnen Nederland (jep, vet lief van ons)
ZOMERSLUITING: 15 juli t/m 6 augustus verzenden we geen pakketjes. Plaats je bestelling dus voor die tijd. :)

over ons

Ontmoet ons team, Leer waar wij voor staan, begluur onze toetjes en lees hoe wij zijn begonnen met deze prachtige webshop met de leukste duurzame cadeaupakketten en de fijnste groene producten

WAAROM DAN

“Alles moet tegenwoordig duurzaam zijn, ecologisch verantwoord en bij voorkeur klimaatneutraal. Het klimaat warmt op, we mogen geen vlees meer eten, auto’s worden elektrisch en de wereldbevolking groeit de pan uit.” Dit is het tijdperk van doemdenkers en klimaatprofeten, of juist van klimaatontkenners en populisten. De waarheid wordt zonder blikken of blozen vermengd met ‘alternatieve feiten’ en sociale media geven een ongeremde blik op de mening van talloze hardroepers. Je bent voor of tegen, zwart of wit. Maar zoals ene meneer Boeijen ooit zong: denk niet zwart-wiiiiit! 

EEN ONSJE MINDER

fairhip probeert de nuance aan te brengen. Natuurlijk moeten we voorzichtig zijn met deze wereld, het schijnt dat we er maar één hebben. En natuurlijk mag het af en toe best een onsje minder zijn. Wij realiseren ons allemaal wel dat het anders zou moeten, zou moeten kunnen. Maar hoe? En is dat niet meer iets voor de grachtengordel of mensen die graag hun eigen sokken breien? 

BEETJE BIJ BEETJE

Nee dus. Een betere wereld begint bij jezelf, een duurzamere levensstijl ontstaat stapje voor stapje. En ook op je plaat gaan hoort erbij.

De weg naar een betere wereld is er niet alleen voor de elite, staat niet vol met verbodsborden, er zal best wel een hobbeltje of een bobbeltje inzitten en er valt zeker ook wat te lachen (al is het alleen al om je eigen dappere pogingen). fairhip probeert je met concrete producten, tips, adviezen en voorbeelden op weg te helpen. 

KOOP NOG MEER SPULLEN EN RED DE PLANEET!
grapje natuurlijk, maar we doen ons best 😉

heeft
Bomen geplant
Dit staat gelijk aan
Km in dieselauto

fairhip? fairhip!

Beetje Beter, Das Doos, Doosis Duurzaam, Little Green Box, het was nogal een bevalling. Na maandenlang brainstormen kwam uiteindelijk het eurekamoment: VERHIP! Een uitroep van verbazing, die voor ons de weg vol dappere duurzame pogingen en ontdekkingen mooi in één woord samenvat. Om de goede bedoelingen extra te benadrukken werd al snel fairhip geboren. Natuurlijk!

fairhip webshop voor duurzame cadeaupakketten en groene producten
ONTMOET ONS TEAM
DE GEZICHTEN ACHTER FAIRHIP

ilonka blok

Eigenaar

Ilonka fotografeert graag de natuur, houdt van dansen en lekker eten en drinken in goed gezelschap. Ze heeft twee kinderen op deze aardbol gezet en reist graag de hele wereld over.

Merel kortekaas

Eigenaar
Merel houdt van muziek en grapjes. Voorheen zat ze in een stadion naar voetballers te schreeuwen, maar kan haar energie nu kwijt in thaiboksen. Merel rijdt in een diesel zonder roetfilter.
Catinka Kersten

Ontwerp

Catinka maakt sculpturen van gips en beton en houdt van taart en Zuid-Amerikaanse films. Catinka haar huis is niet geïsoleerd.

Op welke manieren is onze werkwijze groen?

Zorgvuldig uitgekozen en geteste producten

Productie op een eerlijke en duurzame manier

Gerecyclede verpakking en opvulling

ZO GROEN MOGELIJKE VERZENDING (KIES EEN PICK-UP POINT ;))

En aangezien het vaak duurzamer is meerdere bestellingen in 1x te versturen, is ons motto: 

vandaag besteld, waarschijnlijk niet gister in huis =)

♥️ Onze partners ♥️

♥️ Onze partners ♥️

ontdek onze prachtige pakketten

fairhip webshop voor duurzame cadeau pakketten en groene producten

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Bekijk onze laatste nieuwsbrief hier.

* verplicht veld

Volg ons op

Instagram

met dank aan...

Kees Stolze, Eddie en Pang Wang, Rob Urgert, Bastiaan Geleijnse, Kees van Amstel, Mark van de Veerdonk, Michiel Eijsbouts, Joep van Deudekom, Daniël Vreeken, Dave Seth Paul en Greta Thunberg