VANAF €60,- GRATIS VERZENDING naar een pickuppoint binnen Nederland (jep, vet lief van ons)
ZOMERSLUITING: 15 juli t/m 6 augustus verzenden we geen pakketjes. Plaats je bestelling dus voor die tijd. :)

Duurzaam kerstpakket met koffie en thee thema

Brew-tiful Moments; Een Duurzaam Koffie en Thee Kerstpakket

vanaf €36,36 per pakket

bij afname van tenminste 10 pakketten, exclusief btw, verzend- en handlingkosten

Geef de feestdagen een warm en knus begin met dit kerstpakket dat overloopt met onze heerlijkste koffie en thee producten.

Van biologische melkchocolade met stukjes koffieboon tot een tas gemaakt van oude koffie- of theetransportzakken en een verkwikkende bodybar met koffiescrub, elk item is bijzonder, duurzaam en een ware traktatie. Geniet onder de kerstboom bij de gloed van de vrolijke theelichtjes van een glaasje koffielikeur, of voel je feestelijk on the go met champagnethee uit je nieuwe thermosbeker. Dat wordt een brew-tiful kerstfeest!

Bekijk hieronder alle mogelijk varianten van dit pakket.

brew-tiful moments + Tote bag

Vanaf €36,36 per pakket

bij afname van tenminste 10 pakketten, exclusief btw, verzend- en handlingkosten

Het complete ‘Brew-tiful Moments’ duurzaam koffie en thee kerstpakket, met de tote bag gemaakt van oude theetransportzakken.

met koffielikeur vanaf € 36,36
met thermosbeker of -fles vanaf € 46,68
met koffielikeur en thermosbeker of -fles vanaf € 55,38

brew-tiful moments + boodschappentas

vanaf €52,22 per pakket

bij afname van tenminste 10 pakketten, exclusief btw, verzend- en handlingkosten

Het complete ‘Brew-tiful Moments’ duurzaam koffie en thee kerstpakket, met de boodschappentas gemaakt van oude koffietransportzakken.

met koffielikeur vanaf € 52,22
met thermosbeker of -fles vanaf € 62,56
met koffielikeur en thermosbeker of -fles vanaf € 71,25

alles thee

vanaf €40,38 per pakket

bij afname van tenminste 10 pakketten, exclusief btw, verzend- en handlingkosten

Alle thee gerelateerde cadeautjes uit ons ‘Brew-tiful Moments’ kerstpakket.

alles koffie

vanaf €53,84 per pakket

bij afname van tenminste 10 pakketten, exclusief btw, verzend- en handlingkosten

Alle koffie gerelateerde cadeautjes uit ons ‘Brew-tiful Moments’ kerstpakket.

details

tote bag Superwaste

39 x 36, draaghoogte 29 cm

Leuke, unieke, handige, stevige tas gemaakt van gebruikte theezakken of restafval bij de fabricage van de theezakken. Het materiaal van de geupcyclede tote bag is sterk en waterbestendig en wordt in India gebruikt voor het vervoeren van thee. Na gebruik worden deze zakken weggegooid. Superwaste geeft het materiaal een tweede leven. Ze worden gewassen, uitgesneden en vermaakt tot nieuwe producten. Ieder met een andere print, afhankelijk van de theeplantage waar de zakken vandaan komen.

boodschappentas van IWAS

38 cm × 38 cm x 16.5 cm, draaghoogte 20 cm
Voordat deze tas werd getransformeerd naar een boodschappentas, reisde die de wereld over als een koffiezak vol koffiebonen. De draagtas heeft twee stevige draagriemen, is gevoerd met een kleurrijke stof en heeft een binnenzakje met een rits (voor telefoon, portemonnee en/of sleutels).
Elke tas is uniek en handgemaakt in Indonesië door XSProject, een non profit organisatie die o.a. afvalrapers ondersteunt en helpt met educatie van kansarme kinderen. De koffiezakken worden helemaal gebruikt, vandaar dat de print op de tassen telkens verschilt.

 

champagnethee van Inproc

grotendeels biologisch, 30 gram

Tijdens een theeproeverij heeft het team van fairhip speciaal voor jou de heerlijkste champagnethee uitgekozen. Bij de ambachtelijke koffiebranderij en theehandel Inproc worden de melanges zelf samengesteld.

eco theelichtjes van Biokema

10 stuks, brandduur ca 4 uur
Biokema maakt kaarsen van gerecyclede vetten en oliën uit de voedselindustrie. Wat maakt dat de kaarsen vrij zijn van eetbaar vet als palmolie, soja en koolzaadolie en vrij zijn van aardolie en parafine. De grondstof komt uit de buurt, hoeft geen lange afstand af te leggen en wordt verwerkt in de fabriek in Duitsland.

theelichthouders van IWAS

4 handgemaakte theelicht houders inclusief waxinelichtje, hoogte 7,5/8 cm, Ø 5,5/6 cm
Deze theelichtjeshouders zijn gemaakt van oude frisdankflesjes in India. Elk glaasje heeft zijn eigen kaarsenhoudertje, zodat je de waxinelichtjes makkelijk aan kunt steken.

chocoladezeiltjes van Chocolatemakers

donkere melk 52% koffie en cacaonibs, 100 gram, composteerbare verpakking

De cacao is biologisch, zorgt voor een goede biodiversiteit en de opbrengst wordt onder andere gebruikt voor scholingsprogramma’s en training van de lokale boeren. De Trinitario cacao wordt vanuit de Dominicaanse Republiek met een zeilschip tot aan de kade van Amsterdam gebracht. Duurzamer kan bijna niet.

scrubzeep minibar HelemaalShea

mini scrub bodybar van HelemaalShea

handgemaakt in Nederland,  25 gram (5,5 x 4 x 1,2 cm), met gemalen biologische en fairtrade koffie 

Bodybar helpt dode huidcellen te verwijderen en is ook heel handig in de keuken. Het maakt vuile handen goed schoon, verwijdert vet en ook luchtjes aan de handen zoals knoflook en vis. Schuldgevoel vrij want plastic-, dierproef-, palmolie-, SLS- en SLES vrij. Niet geschikt voor je gezicht.

Een fles Dik & Schil koffielikeur met herfstige achtergrond

Bakkie Pleur koffielikeur van Dik & Schil

200 ml

Voor de Bakkie Pleur koffielikeur maakt Dik & Schil gebruik van koffiedik afkomstig uit de horeca. Niet zo maar koffiedik, maar koffiedik van fair chain Moyee Coffee. Dat is een stapje verder dan alleen fair trade, het branden en verpakken gebeurt ook in land van herkomst. De extra donker gebrande koffie geeft de likeur een volle koffiesmaak. Hiernaast proef je ook een klein vleugje sinaasappel. Die komt van schillen die overblijven bij het persen van verse jus.

thermosbeker van Izy

350 ml

Deze fijne thermosbekers zijn ideaal om altijd een heerlijk koud (12 uur) of warm drankje (6 uur) mee te nemen. IZY’s zijn gemaakt van 304 roestvrij staal en zijn  BPA-vrij. IZY werkt CO2 neutraal en compenseert elke geproduceerde beker door bomen te planten in Ethiopië en IZY doneert per verkochte mug 1000x de inhoud, dat wil zeggen 350 liter water aan de waterprojecten van Made Blue. In 2022 was dit maar liefst 21.000.000 liter schoon drinkwater!

Roestvrij stalen thermosfles van izy

500 ml

Én een lekker ijskoud of bloedheet drankje én een donatie van 500 liter schoon drinkwater. Dat is een mooie message van deze bottle. De thermosfles van IZY ziet er ook nog eens heel kèk uit met zijn leuke kleurtjes.

Al onze kerstpakketten zijn aan te passen aan jouw specifieke wensen.
Wil je de pakketten in éen keer naar kantoor laten sturen? Of liever naar elk afzonderlijk huisadres? Wil je de inhoud nét iets anders? Geen probleem. Wij kerstelfjes staan paraat!

fairhip webshop voor duurzame cadeau pakketten en groene producten