VANAF €60,- GRATIS VERZENDING naar een pickuppoint binnen Nederland (jep, vet lief van ons)

ho, ho, ho, ben jij de kerstman dit jaar?

geef jouw collega's het mooiste cadeau met éen van onze heerlijke DUURZAME kerstpakketten!

relatiegeschenken en cadeaupakketten van fairhip
duurzame relatiegeschenken en cadeaupakketten

het állerleukste geschenk geef je met een duurzaam cadeaupakket van fairhip

Kijk dan wat een leuke pakketten!
Al onze pakketten zijn leuk om cadeau te geven, maar deze drie zijn wel héel erg leuk

I say good buy, you say cadeau; een duurzaam cadeaupakket
I say good buy, you say cadeau; een duurzaam cadeaupakket

i say good buy, you say cadeau

EEN DUURZAAM CADEAUPAKKET

Wil je een bijzonder persoon heel graag bedanken middels een cadeau? Voor diens hulp, voor het harde werk dat verricht is? Of wil je iemand verblijden met een verrassend duurzaam presentje voor diens verjaardag, nieuwe huis, halen van een examen of gewoon voor wie deze persoon is? Dan is dit ‘I say good buy, you say cadeau; een duurzaam cadeaupakket’, naar team fairhip’s bescheiden mening, het cadeau der cadeautjes!

Inhoud: tas van fairhip, eetbare bloemen, konjac spons, theelichtje, Marseille- of Aleppozeep, sokken, chocolade en een haarzeepje

In de mix: duurzaam mix & match cadeaupakket
In de mix duurzaam mix & match cadeaupakket - cadeaupakket duurzame producten

in de mix

DUURZAAM MIX & MATCH CADEAUPAKKET

Weet jij precies hoe je de persoon (of personen) die je in het zonnetje wil zetten blij kan maken? Dan word jij vast gelukkig van dit duurzame cadeaupakket met opties, opties en nog eens opties. Mix, match, mingle en kies je favorieten. De keuze is reuze!

Vaste inhoud: tas van fairhip, sokken, dropjes of chocolade of siroop of bier of thee

second first date

fairhips second first date

HÉT DUURZAME KENNISMAKINGSPAKKET

Zijn je collega’s wellicht nog niet zo heel erg thuis in de wereld die duurzame producten heet? Stuur ze dan met ons op een eerste date om kennis te maken!

De beste blind date ooit; een doos gevuld met de heerlijkste en handigste producten voor dagelijks gebruik. Uiteraard feestelijk ingepakt en aangevuld met inspirerende tips en informatie.

Inhoud: sample Marseillezeep Wasmiddel, 2 bloembommetjes, sample Shampoo, Slowd, eco tab, geurig marseillezeepje, zeepbakje of -zakje, brood- of groentezakje, en iets lekkers

 

Alledrie de bovenstaande pakketten zijn ook per stuk verkrijgbaar in onze webshop. Uiteraard is bij een grotere bestelling een korting mogelijk. Pols ons voor de mogelijkheden!

liever een pakket op maat?
Dat kan natuurlijk ook!
Bekijk hier een aantal mogelijke variaties:

duurzame-kerstpakketten-geschenken

de bloemetjes buiten zetten

EEN EXTRA FEESTELIJK CADEAUPAKKET

Heb je een jubileum te vieren of een belangrijk doel behaald? Dan is het leuk om een über feestelijk geschenk te geven!

Dit voorbeeld cadeaupakket is gevuld met onze aller feestelijkste duurzame producten. Verstopt in dit pakket vind je heerlijke speciaalbiertjes gebrouwen van gered brood en vrolijke feestvlaggetjes gemaakt van gebruikte transportzakken voor thee (die vlaggetjes ruiken lékker!). Ook bedachten we voor dit pakket biologische champagne thee en een eetbaar boeket om zelf te groeien! Een feestje in een doosje. 

duurzame-kerstpakketten-geschenken

ik ga op vakantie en ik neem mee

EEN ZONNIG BRIEVENBUSPAKKET

Een groot gebaar maken hoeft helemaal niet met een groot cadeaupakket. Dit pakket gevuld met onze zonnigste producten past namelijk gewoon bij jouw collega’s door de brievenbus en is daarmee een leuke verrassing voordat zij op vakantie vertrekken.

In het pakket vind je allemaal duurzame spulletjes voor op reis zoals een zeepzakje, mini haarzeep, een mini aleppo zeepje sneakersokken en een beukenhouten tandenborstel. Eventueel aan te vullen met bijvoorbeeld zonnebrandcrème, een reisetui voor je tandenborstel en anti insectenspray !

duurzame-kerstpakketten-geschenken

leuke lekkernijen

EEN VERWENPAKKET MET ALLEEN MAAR LEKKERS

Wil je mensen een presentje geven, maar zijn zij wellicht fan van Marie Kondo en weet je niet zeker of nieuwe spullen wel ‘joy’ zullen ‘sparken’? Dan is dit pakket gevuld met alleen maar lekkernijen een goed idee, want alles gaat gewoon lekker op!

In dit pakket vind je de beste drop ooit (echt) en een reep chocolade die op zo veel manieren goed en beter is, dat we het hier niet kwijt kunnen, maar boven alles heerlijk is. Ook een fijn biertje gebrouwen met gered brood, een zakje thee en eetbare bloemen die je zelf kan zaaien.

De prijsindicatie van alle bovenstaande voorbeeldpakketten bij afname van 100 stuks is ca. € 13 tot € 15 per pakket (exclusief BTW en handlingkosten). Het samenstellen van grotere en kleinere pakketten is mogelijk. 

hét groene cadeau voor je werknemers en/of relaties

Zorgvuldig uitgekozen en geteste producten

Productie op een eerlijke en duurzame manier

gerecyclede én feestelijke verpakking

Verspreiding per fietskoerier (waar mogelijk)

16 prachtige pakketten staan al voor je klaar, liever een cadeaupakket op maat? Doen we ook!

Duurzame kerstpakketten // groene Bedankpakketten // bewuste relatiegeschenken // cadeaupakketten gevuld met duurzaam en/of biologisch lekkers // liever kadoo ipv cadeau; geen probleem, kadootjes hebben we ook... de keuze is reuze!

De leukste duurzame cadeaupakketten met tips, adviezen en inspiratie!

circulaire ecologischheid

De woorden ‘ecologisch’, ‘duurzaam’ en ‘circulair’ vliegen je om de oren; je kunt er als mens, maar zeker ook als bedrijf niet meer omheen! De goedbedoelde kerst- en relatiegeschenkpakketten met artikelen die je per ongeluk een paar jaar later nog tegenkomt in de voorraadkast kunnen toch veel duurzamer. En dat kan nu met onze prachtige duurzame kerstpakketten en geschenken op maat!

stapje voor stapje

Het verbeteren van de wereld hoeft niet meteen voor de volle 100%, het mag ook stapje voor stapje. fairhip predikt geen nieuwe doctrine maar deelt plaagstootjes uit en laat mensen op een luchtige manier kennis maken met ‘hoe het ook kan’. Met het idee dat veel kleine beetjes uiteindelijk de wereld gaan veranderen.

fairhip, zo kan 't ook!

fairhip ontwikkelt en levert duurzame kerstpakketten en cadeaupakketten gevuld met kwalitatieve en verrassende artikelen, inspiratie, ideeën en mogelijkheden. Elk pakket is ingepakt in vrolijk én gerecycled verpakkingsmateriaal en wordt geleverd met plezier en humor.
Op deze manier geef je een super leuk cadeau én je red de planeet! (Een beetje) 

fairhip webshop voor duurzame cadeau pakketten en groene producten

ZO KAN ‘T OOK

De leukste duurzame cadeaupakketten met tips, adviezen en inspiratie!

circulaire ecologischheid

De woorden ‘ecologisch’, ‘duurzaam’ en ‘circulair’ vliegen je om de oren; je kunt er als mens, maar zeker ook als bedrijf niet meer omheen! De goedbedoelde kerst- en relatiegeschenkpakketten met artikelen die je per ongeluk een paar jaar later nog tegenkomt in de voorraadkast kunnen toch veel duurzamer. En dat kan nu!

stapje voor stapje

Het verbeteren van de wereld hoeft niet meteen voor de volle 100%, het mag ook stapje voor stapje. fairhip predikt geen nieuwe doctrine maar deelt plaagstootjes uit en laat mensen op een luchtige manier kennis maken met ‘hoe het ook kan’. Met het idee dat veel kleine beetjes uiteindelijk de wereld gaan veranderen.

fairhip, zo kan 't ook!

fairhip ontwikkelt en levert cadeaupakketten gevuld met kwalitatieve en verrassende artikelen, inspiratie, ideeën en mogelijkheden. Elk pakket is ingepakt in vrolijk én gerecycled verpakkingsmateriaal en wordt geleverd met plezier en humor.
Op deze manier geef je een super leuk cadeau én je red de planeet! (Een beetje) 

fairhip webshop voor duurzame cadeau pakketten en groene producten

ZO KAN ‘T OOK