VANAF €60,- GRATIS VERZENDING naar een pickuppoint binnen Nederland (jep, vet lief van ons)
ZOMERSLUITING: 15 juli t/m 6 augustus verzenden we geen pakketjes. Plaats je bestelling dus voor die tijd. :)

hét groene geschenk voor je werknemers en/of relaties​

Zorgvuldig uitgekozen en geteste producten

Productie op een eerlijke en duurzame manier

gerecyclede én feestelijke verpakking

ZO GROEN MOGELIJKE VERZENDING

Waarom een geschenk of cadeaupakket van fairhip?

ELK ARTIKEL IN ONZE PAKKETTEN IS BIOLOGISCHECOLOGISCHFAIR TRADEINNOVATIEFGEUPCYCLED
GERECYCLED EN/OF SOCIAAL GOED. DE MOOIE VERHALEN EN GOEDE PUNTEN VAN DE PRODUCTEN KOMEN NAAR VOREN IN EEN BRIEF DIE BIJ ELK PAKKET IS TOEGEVOEGD. DE PAKKETTEN WORDEN VROLIJK VERPAKT MET EEN (EVENTUEEL HANDGESCHREVENKAART 
EN DIVERSE TIPS EN ZO GROEN MOGELIJK VERSTUURD.

dit zeggen
onze klanten

eerder samengewerkt met

bekijk ons aanbod duurzame geschenken

STEL ZELF EEN duurzaam cadeauPAKKET SAMEN OF KIES EEN MOOI bewust RELATIEGESCHENK UIT ONS RUIME AANBOD

prijs in overleg

afname tenminste 10 pakketten

PRODUCTEN TOT €3,55

PRODUCTEN VAN €3,55 TOT €5,00

PRODUCTEN VAN €5,00 TOT €8,00

PRODUCTEN VAN €8,00 TOT €12,50

PRODUCTEN VAN €12,50 TOT €17,00:

PRODUCTEN VANAF €19,00 TOT €28,00:

vrolijk ingepakt naar jouw wensen

een feestelijk tasje om op werk uit te delen, een brievenbuspakketje dat per post bij jouw collega's thuis wordt gebracht, alles is mogelijk!

stel met ons een duurzaam geschenkpakket op maat samen

bekijk hieronder de voorbeelden van de mogelijkheden en neem contact met ons op voor een pakket op maat!

verjaardagspakketje

Die zien je collega’s niet aankomen! Dit brievenbuspakketje vol cadeautjes versturen wij voor jou zodat het bij je collega’s voor hun verjaardag op de mat valt! 

Met dit pakketje met geupcyclede vlaggetjes van oude theezakken, vrolijke sokken gemaakt van zwerfvisnetten, confetti met bloemzaadjes en een boompje die in hun naam geplant wordt hebben wij al veel jarige jopjes blij gemaakt. 

Wat zou jij in zo’n pakketje stoppen om jouw collega’s te feliciteren?

's zomers bedankpakketje

Wil je jouw collega’s in het zonnetje zetten met een attent en duurzaam cadeaupakketje?
Dat kan bijvoorbeeld met een ‘s zomers pakketje als deze!

Met een heerlijk (mini) aleppozeepje, een reiszeepzakje, een natuurlijke sunstick (SPF20 of SPF30) en een vrolijke thermo waterfles kan je jouw collega’s vrolijk op vakantie laten gaan. 

duurzame kerstpakketten

We hebben uiteraard ook kerstpakketten in alle soorten en maten! 

Dit is één van onze best verkopende kerstpakketten, dit doosje vol duurzame cadeautjes is  namelijk één grote verrassing. Van thee die naar champagne smaakt, naar kaarsjes die naar thee ruiken en de zachtste sokken die toch echt van oude zwerfvisnetten gemaakt zijn. Daar word je toch ‘merry’ van!

fairhip cadeaukaart, duurzame producten om cadeau te geven

De fairhip cadeaukaart

Wil je liever jouw collega’s de keuze geven om zelf iets  uit onze winkel uit te zoeken? Dan is  onze cadeaukaart hét perfecte duurzame geschenk! 

Jij kiest welk bedrag we op de kaart zetten en wij maken er met liefde een vrolijk pakketje van. 

Wil je er voor een paar euro een kleinigheidje bij geven? Dat kan natuurlijk ook! Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke chocolade reep, of een kersthanger met  een bloembommetje. 

Ook is het mogelijk om de cadeaukaart digitaal te versturen.

Laat ons jouw specifieke wensen weten, we denken graag met je mee om het ideale geschenk te vinden. 
Ook rond de verzending zijn we heel flexibel; wil je de cadeaus in één keer naar kantoor laten sturen? Of liever naar elk afzonderlijk huisadres? Geen probleem. Wij denken met je mee!

fairhip webshop voor duurzame cadeau pakketten en groene producten

veelgestelde vragen

Waarom een pakket van fairhip?

fairhip levert tal van groene, kwalitatieve, handige en kleurrijke (cadeau)pakketten en duurzame gebruiksartikelen die draaien om inspiratie, low impact en gemak. Ideeën, mogelijkheden en artikelen waarvan je het bestaan misschien niet eens wist. Zonder een bestraffend vingertje willen wij graag met humor mensen inspireren en informeren over meer duurzame keuzes. Elk artikel in onze pakketten is biologisch, ecologisch, fair trade, innovatief, geupcycled, gerecycled en/of sociaal goed. De mooie verhalen en goede punten van de producten komen naar voren in een brief die bij elk pakket is toegevoegd. De pakketten worden vrolijk verpakt met een kaart en diverse tips en zo groen mogelijk verstuurd.

Wat zit er de pakketten?

Elk artikel in onze pakketten is biologisch, ecologisch, fair trade, innovatief, geupcycled, gerecycled en/of sociaal goed. In elk zakelijk pakket zit een brief met informatie over de verschillende producten. Verder vind je in het pakket nog een kaartje met tips die passen bij het seizoen of de inhoud. De brief en tips zijn geprint op landbouwafvalpapier. Tenslotte zit er nog een ansichtkaartje van fairhip bij met een grappige afbeelding. Het is mogelijk om een persoonlijke tekst op het kaartje te zetten (handgeschreven tot 15 stuks) of om zelf een kaart aan te leveren.


De doos wordt versiert met ecoline. We werken veel met tweedehands dozen, maar bij een groot aantal dezelfde pakketten is dit niet haalbaar, dus bij bedrijven gebruiken we een zo klein mogelijke nieuwe gerecycelde kartonnen doos. Zo klein mogelijk omdat het dan zo min mogelijk ruimte inneemt bij het verzenden. De beschermende vulling zijn opvulchips gemaakt van mais, restafval van eetpapier of papier dat anders wordt weggegooid of gerecycled papier. Dit zoveel mogelijk in vrolijke kleuren. Op de doos plakken we een plasticvrije sticker van fairhip en een etiket van gerecycled papier met het adres.

kan ik zelf een pakket samenstellen?

Het is mogelijk om een bestaand pakket te kiezen, maar je kan het pakket ook zelf samenstellen. Als je een budget aangeeft en één of meerdere producten die je aanspreken kunnen wij een voorstel sturen met diverse mogelijkheden. Sommige bedrijven willen slechts één artikel bestellen en zelf een pakket maken met spullen die niet van fairhip zijn. Ook dit is mogelijk.

Hoe zit het met de levering?

De geschenken kunnen zowel bij mensen persoonlijk thuisbezorgd worden als op kantoor.
fairhip werkt samen met DPD. DPD heeft de ambitie om de groenste pakketbezorger van Nederland te worden. Zij bezorgen nu CO2 neutraal en in 2025 in de 45 grootste steden emissievrij (dat wil zeggen, de bussen stoten geen schadelijke stoffen uit).
Als je bestelling in een brievenbuspakket (dus door je brievenbus =)) past zijn de kosten EUR 4,50 en anders EUR 7,95 (allebei met track & trace). (Het is ook mogelijk om het pakket te verzenden naar een DPD pakketpunt in de buurt, de kosten zijn dan EUR 5,75.) Voor België is dit EUR 6,50 (DPD pakketpunt) en EUR 8,95 (eigen adres).
Op de dag van de bezorging ontvangt de ontvanger een e-mail van DPD, waarin een tijdvak van één uur staat waarbinnen je pakket geleverd wordt. Mocht het niet uitkomen, kan de ontvanger tot 30 minuten voor de bezorging de tijd en plaats wijzigen naar bijvoorbeeld een DPD-pakketpunt in de buurt. Lekker duurzaam!
Als het pakket niet bezorgd kan worden (na een aantal pogingen) wordt het ook afgeleverd bij een pakketpunt. Het is daarom handig om bij de adresgegevens ook een e-mailadres van de ontvanger aan te leveren. Anders is het raadzaam om een algemeen adres op te geven en dat wel te controleren om retourzendingen te voorkomen.

ho, ho, ho, ben jij de kerstman dit jaar?

geef jouw collega's het mooiste cadeau met éen van onze heerlijke DUURZAME kerstpakketten!

De leukste duurzame cadeaupakketten met tips, adviezen en inspiratie!

circulaire ecologischheid

De woorden ‘ecologisch’, ‘duurzaam’ en ‘circulair’ vliegen je om de oren; je kunt er als mens, maar zeker ook als bedrijf niet meer omheen! De goedbedoelde kerst- en relatiegeschenkpakketten met artikelen die je per ongeluk een paar jaar later nog tegenkomt in de voorraadkast kunnen toch veel duurzamer. En dat kan nu met onze prachtige duurzame kerstpakketten en geschenken op maat!

stapje voor stapje

Het verbeteren van de wereld hoeft niet meteen voor de volle 100%, het mag ook stapje voor stapje. fairhip predikt geen nieuwe doctrine maar deelt plaagstootjes uit en laat mensen op een luchtige manier kennis maken met ‘hoe het ook kan’. Met het idee dat veel kleine beetjes uiteindelijk de wereld gaan veranderen.

fairhip, zo kan 't ook!

fairhip ontwikkelt en levert duurzame kerstpakketten en cadeaupakketten gevuld met kwalitatieve en verrassende artikelen, inspiratie, ideeën en mogelijkheden. Elke bestelling is ingepakt in vrolijk én gerecycled verpakkingsmateriaal en wordt geleverd met plezier en humor.
Op deze manier geef je een super leuk cadeau én je red de planeet! (Een beetje) 

fairhip webshop voor duurzame cadeau pakketten en groene producten

ZO KAN ‘T OOK

De leukste duurzame cadeaupakketten met tips, adviezen en inspiratie!

circulaire ecologischheid

De woorden ‘ecologisch’, ‘duurzaam’ en ‘circulair’ vliegen je om de oren; je kunt er als mens, maar zeker ook als bedrijf niet meer omheen! De goedbedoelde kerst- en relatiegeschenkpakketten met artikelen die je per ongeluk een paar jaar later nog tegenkomt in de voorraadkast kunnen toch veel duurzamer. En dat kan nu!

stapje voor stapje

Het verbeteren van de wereld hoeft niet meteen voor de volle 100%, het mag ook stapje voor stapje. fairhip predikt geen nieuwe doctrine maar deelt plaagstootjes uit en laat mensen op een luchtige manier kennis maken met ‘hoe het ook kan’. Met het idee dat veel kleine beetjes uiteindelijk de wereld gaan veranderen.

fairhip, zo kan 't ook!

fairhip ontwikkelt en levert cadeaupakketten gevuld met kwalitatieve en verrassende artikelen, inspiratie, ideeën en mogelijkheden. Elk pakket is ingepakt in vrolijk én gerecycled verpakkingsmateriaal en wordt geleverd met plezier en humor.
Op deze manier geef je een super leuk cadeau én je red de planeet! (Een beetje) 

fairhip webshop voor duurzame cadeau pakketten en groene producten

ZO KAN ‘T OOK