VANAF €60,- GRATIS VERZENDING naar een pickuppoint binnen Nederland (jep, vet lief van ons)

Merry Mix; onze leukste duurzame cadeautjes in één kerstpakket

vanaf €36,53 per pakket

bij afname van tenminste 10 pakketten, exclusief btw, verzend- en handlingkosten

Dit doosje vol duurzame cadeautjes is één grote verrassing. Van thee die naar champagne smaakt, naar een kaarsje die naar thee ruikt en de zachtste sokken die toch echt van oude zwerfvisnetten gemaakt zijn. Het is ook allemaal vriendelijke vrolijkheid met een kersthanger die in de lente bloemetjes zal brengen, een fris verbena zeepje, een mand gemaakt van oude theetransportzakken en de heerlijkste biologische chocolade die zo verantwoord is dat die via zeilboot naar je toe is gekomen, daar wordt je toch ‘merry’ van! 

inhoud

Vanaf €36,53 per pakket

bij afname van tenminste 10 pakketten, exclusief btw, verzend- en handlingkosten

details

champagnethee van Inproc

grotendeels biologisch, 30 gram

Tijdens een theeproeverij heeft het team van fairhip speciaal voor jou de heerlijkste champagnethee uitgekozen. Bij de ambachtelijke koffiebranderij en theehandel Inproc worden de melanges zelf samengesteld.

geurkaars van Elate & co

Earl Grey, 3,5 cm, Ø 8 cm

De kaarsjes van Elate & Co zijn allemaal gemaakt van natuurlijke olie die van zo dichtbij mogelijk komt. Meestal is dit koolzaadwas, maar nu de oogst daar van tegenviel maken zij de kaarsjes ook van olijfolie; brandt lekker lang en ook helemaal biologisch afbreekbaar. Met de vurrukkullukke geur van Earl Grey!

chocoladezeiltjes van Chocolatemakers

donkere melk 52% koffie en cacaonibs, 100 gram, composteerbare verpakking

De cacao is biologisch, zorgt voor een goede biodiversiteit en de opbrengst wordt onder andere gebruikt voor scholingsprogramma’s en training van de lokale boeren. De Trinitario cacao wordt vanuit de Dominicaanse Republiek met een zeilschip tot aan de kade van Amsterdam gebracht. Duurzamer kan bijna niet.

superwaste mand wasmand

Tea Basket van Superwaste

42 cm hoog, Ø 35 cm

Deze geupcyclede mand gemaakt van oude theezakken is multifunctioneel. Je kunt hem gebruiken als wasmand, opbergmand, grote tas voor het oud papier of prullenmand. Als je hem even niet nodig hebt vouw je hem op. Wel zo makkelijk.

Marseillezeep verbena

zeep van Tadé

verbena, 100 gram, alle huidtypes, gecertificeerd cosmos natural

Deze heerlijke olijfoliezeep wordt al eeuwen op traditionele wijze gemaakt in de Provence. De zeep bevat geen palmolie, geen kleurstoffen en is bijzonder geschikt voor de gevoelige huid. Wil je voelen én ruiken als een god(in) in Frankrijk? Dan is deze heerlijke zeep voor jou.

healthy seas socks ladies_sock_tellin

sokken van Healthy Seas Socks

Healthy Seas is een non-profit initiatief, opgezet door drie organisaties. De een is een kei in het opduiken van spooknetten, de ander kan op een duurzame manier van afval nylon produceren en nummer drie is een sokkenspecialist. Samen produceren zij een heerlijk paar sokken voor je koude voetjes, gemaakt van visnetten die in de zee rond zijn blijven zwerven en het zeeleven teisteren.

Blossombs Kersthangers met zaadbom

kersthanger van Blossombs

Kersthanger van gerecycled karton met een bloembommetje van gekleurde klei gevuld met zaadjes voor wilde bloemen. Zes verschillende designs, ca. 6×8 cm. 100% natuurlijke ingrediënten, biologische samengestelde zadenmix van wilde bloemen, gemaakt in Nederland

Rond kerst kan je je huis gezellig versieren met deze kersthanger. In het voorjaar kan je de kleurrijke bloem ‘bommetjes’ overal gooien, in een pot op het balkon, in de tuin, in een kale berm. Na een regenbui (of een flinke scheut water met een gieter) verschijnen prachtige wilde bloemen, speciaal geschikt voor bijen en vlinders.

Al onze kerstpakketten zijn aan te passen aan jouw specifieke wensen.
Wil je de pakketten in éen keer naar kantoor laten sturen? Of liever naar elk afzonderlijk huisadres? Wil je de inhoud nét iets anders? Geen probleem. Wij kerstelfjes staan paraat!

fairhip webshop voor duurzame cadeau pakketten en groene producten