VANAF €60,- GRATIS VERZENDING naar een pickuppoint binnen Nederland (jep, vet lief van ons)
ZOMERSLUITING: 15 juli t/m 6 augustus verzenden we geen pakketjes. Plaats je bestelling dus voor die tijd. :)

ho, ho, ho, ben jij de kerstman dit jaar?

geef jouw collega's het mooiste cadeau met éen van onze heerlijke DUURZAME kerstpakketten!

Al onze groene kerstpakketten zijn aan te passen aan jouw specifieke wensen.
Wil je de pakketten in éen keer naar kantoor laten sturen? Of liever naar elk afzonderlijk huisadres? Wil je de inhoud nét iets anders? Of wil je op een feestelijk verpakte cadeaukaart geven? Geen probleem. Wij kerstelfjes staan paraat!

dik & Schil orangello cocktail
refished-swing geupcycled telefoontasje
fairhip cadeaukaart, duurzame producten om cadeau te geven
the good wine scene 05

brew-tiful moments; een duurzaam koffie en thee kerstpakket


Geef de feestdagen een warm en knus begin met dit kerstpakket dat overloopt met onze heerlijkste koffie en thee producten.

Van biologische melkchocolade met stukjes koffieboon tot een boodschappentas gemaakt van oude theetransportzakken en een verkwikkende bodybar met koffiescrub, elk item is bijzonder, duurzaam en een ware traktatie. 

vanaf €36,36 per pakket

merry mix; onze leukste duurzame cadeautjes in één kerstpakket

Dit doosje vol duurzame cadeautjes is één grote verrassing. Van thee die naar champagne smaakt, naar kaarsjes die naar thee ruiken en de zachtste sokken die toch echt van oude zwerfvisnetten gemaakt zijn. Daar word je toch ‘merry’ van! 

vanaf €36,53 per pakket

oh, deer; een duurzaam kerstpakketje voor in de brievenbus

Dit doosje vol kerstplezier sliden we zo bij je collega’s of relaties door de mailbox. Een onverwacht cadeau met een superleuk uitwisbaar notitieboekje van steenpapier, de lekkerste drop ooit (echt), onze favoriete champagnethee, een weldadig olijfoliezeepje, een kersthanger met bloembommetje en een geurkaarsje van plantaardige was. The weather outside might be frightful, but ‘Oh, deer’ is so delightful!

vanaf €38,56 per pakket

re-use, rejoice; het duurzame kerstpakket vol geupcyclede goodies

Dit duurzame kerstpakket is een wonderland van creatief hergebruik, want elk item is geupcycled! Van likeur gemaakt van koffiedik tot theelichthoudertjes gemaakt van frisflesjes uit India en een vrolijk kladblokje gemaakt van  oude affiches. Een uniek cadeau dat ook nog eens lief is voor de wereld. An upcycled wonder world!

vanaf €41,33 per pakket

custom christmas: een duurzaam kerstpakket op maat

Stel zelf het ultieme kerstpakket samen voor jouw collega’s en rock deze feestdagen. Kies uit ons gevarieerde assortiment en verras je medewerkers met een zalige combi van duurzame lekkernijen, luxe verwenproducten, en feestelijke groene verrassingen. De kerstman is dit jaar niet de enige die een dikke zoen verdient! 😉

prijs in overleg

fairhip cadeaukaart, duurzame producten om cadeau te geven

De fairhip cadeaukaart

Wil je liever jouw collega’s zelf een cadeautje laten uitkiezen? Dan is  onze cadeaukaart hét perfecte kerstpakket natuurlijk! 

Jij kiest welk bedrag we op de kaart zetten en wij maken er met liefde een vrolijk pakketje van. Ook is het mogelijk om de cadeaukaart digitaal te versturen.

Wil je er voor een paar euro een kleinigheidje bij geven? Dat kan natuurlijk ook! Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke chocolade reep, of een kersthanger met  een bloembommetje. 

Al onze kerstpakketten zijn aan te passen aan jouw specifieke wensen.
Wil je de pakketten in éen keer naar kantoor laten sturen? Of liever naar elk afzonderlijk huisadres? Wil je de inhoud nét iets anders? Geen probleem. Wij kerstelfjes staan paraat!

fairhip webshop voor duurzame cadeau pakketten en groene producten