VANAF €60,- GRATIS VERZENDING naar een pickuppoint binnen Nederland (jep, vet lief van ons)

oh, deer; een duurzaam kerstpakketje voor in de brievenbus

vanaf €38,56 per pakket

bij afname van tenminste 10 pakketten, exclusief btw, verzend- en handlingkosten

The weather outside is frightful, but ‘Oh, deer’ is so delightful. Dit doosje vol kerstplezier sliden we zo bij je collega’s of relaties door de mailbox. Een onverwacht cadeau met om te beginnen een superleuk uitwisbaar notitieboekje van steenpapier. Verder vind je dan in je brievenbus de lekkerste drop ooit (echt), onze favoriete champagnethee, een weldadig olijfoliezeepje met de frisse geur van verbena, een kersthanger met een bloemenbommetje en een earl grey geurkaarsje van plantaardige was. Zo’n onverwachts present vindt iedereen vast attent.

oh, deer; een duurzaam kerstpakketje voor in de brievenbus

vanaf €38,56 per pakket

bij afname van tenminste 10 pakketten, exclusief btw, verzend- en handlingkosten

details

champagnethee van Inproc

grotendeels biologisch, 30 gram

Tijdens een theeproeverij heeft het team van fairhip speciaal voor jou de heerlijkste champagnethee uitgekozen. Bij de ambachtelijke koffiebranderij en theehandel Inproc worden de melanges zelf samengesteld.

 

De Beste Drop Ooit van Klepper & Klepper

volzoet, 200 gram


Dit héérlijke droppie is in Nederland gemaakt zonder gelatine en is (per ongeluk) glutenvrij.

 

notitieboekje van Moyu

A6, inclusief pen, pen pal (penhouder) en doekje, groen, blauw, rood en geel

Steenpapier heeft unieke eigenschappen; het is waterafstotend, scheurbestendig en bij het gebruik van het juiste schrijfgerei, uitwisbaar en herschrijfbaar. Het productieproces is duurzamer, het notitieboekje is van upcycled steenafval gemaakt en gaat ellenlang mee. Naast heel handig, super-milieuvriendelijk dus.

 

Marseillezeep verbena

zeep van Tadé

verbena, 100 gram, alle huidtypes, gecertificeerd cosmos natural

Deze heerlijke olijfoliezeep wordt al eeuwen op traditionele wijze gemaakt in de Provence. De zeep bevat geen palmolie, geen kleurstoffen en is bijzonder geschikt voor de gevoelige huid. Wil je voelen én ruiken als een god(in) in Frankrijk? Dan is deze heerlijke zeep voor jou.

 

Blossombs Kersthangers met zaadbom

kersthanger van Blossombs

Kersthanger van gerecycled karton met een bloembommetje van gekleurde klei gevuld met zaadjes voor wilde bloemen. Zes verschillende designs, ca. 6×8 cm. 100% natuurlijke ingrediënten, biologische samengestelde zadenmix van wilde bloemen, gemaakt in Nederland

Rond kerst kan je je huis gezellig versieren met deze kersthanger. In het voorjaar kan je de kleurrijke bloem ‘bommetjes’ overal gooien, in een pot op het balkon, in de tuin, in een kale berm. Na een regenbui (of een flinke scheut water met een gieter) verschijnen prachtige wilde bloemen, speciaal geschikt voor bijen en vlinders.

 

blikje earl grey geur kaars

geurkaars van Elate & co

Earl Grey, 3,5 cm, Ø 8 cm

De kaarsjes van Elate & Co zijn allemaal gemaakt van natuurlijke olie die van zo dichtbij mogelijk komt. Meestal is dit koolzaadwas, maar nu de oogst daar van tegenviel maken zij de kaarsjes ook van olijfolie; brandt lekker lang en ook helemaal biologisch afbreekbaar. Met de vurrukkullukke geur van Earl Grey!

Al onze kerstpakketten zijn aan te passen aan jouw specifieke wensen.
Wil je de pakketten in éen keer naar kantoor laten sturen? Of liever naar elk afzonderlijk huisadres? Wil je de inhoud nét iets anders? Geen probleem. Wij kerstelfjes staan paraat!

fairhip webshop voor duurzame cadeau pakketten en groene producten