VANAF €50,- GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND (jep, vet lief van ons)

verzenden/retourneren

VERZENDING EN LEVERING RETOUR FAIRHIP

  1. fairhip werkt samen met Cycloon Post & Fietskoeriers Den Haag. De pakketten worden per fiets bezorgd tussen 18:00 – 22:00 uur. Buiten de fietssteden, naar bedrijfsadressen en op zaterdag worden de pakketten overdag bezorgd door hun partner DHL. De auto’s rijden op groengas tot aan de rand van de stad en van daaruit bezorgen ze alle pakketten op de fiets. Zo wordt de verkeersdrukte in de stad verminderd en wordt de uitstoot van CO2 tot een minimum beperkt.
  2. Je bent verplicht ervoor te zorgen dat de bezorging van de producten op het door jou opgegeven bezorgadres mogelijk is. Bij geen gehoor wordt het in totaal 3x aangeboden, eventueel bij de buren. Mocht de bezorging niet mogelijk zijn, dan ben je in gebreke voor wat betreft de acceptatie. De retourkosten c.q. schade komen dan voor jouw rekening.
  3. Voor een retourzending heb je een retourlabel nodig. Je kun zelf het pakket adresseren en een verzendlabel aanmaken via de site van PostNL. Het pakket kan bij een van de ruim 3.500 PostNL servicepunten ingeleverd worden. We vragen naar de retourredenen om zo een optimaal inzicht te krijgen van onze webshop en service. De kosten voor een retourzending zijn voor jou.

    Liever het gefrankeerde pakket meegeven aan een van de PostNL bezorgers? Ook dat is mogelijk. Als zij op maandag t/m zaterdag langskomen om een pakket te bezorgen, kun je er gelijk een mee teruggeven! Duurzamer en makkelijk. Zorg ervoor dat je een retourlabel (met barcode) op de doos plakt. Zelfgeadresseerde pakketten en pakketten zonder retourlabel worden niet meegenomen.

  4. Vanwege corona zijn we beperkt aanwezig op kantoor: stuur een mail naar retour@fairhip.nl wanneer je een zending retour wilt sturen. Wij zorgen dat je de juiste gegevens ontvangt.