VANAF €60,- GRATIS VERZENDING naar een pickuppoint binnen Nederland (jep, vet lief van ons)

Re-use, Rejoice; Het duurzame Kerstpakket vol geupcyclede goodies

vanaf €41,33 per pakket

bij afname van tenminste 10 pakketten, exclusief btw, verzend- en handlingkosten

Dit duurzame kerstpakket is een wonderland van creatief hergebruik. Elk cadeautje heeft al een heel leven achter de rug. Schrijf je boodschappenlijstjes op de achterkant van oude theater affiches en steek je voeten in de zachtste sokken van zwerfvisnetten. Theelichthoudertjes gemaakt van frisflesjes uit India kan je vullen met theelichtjes van hergebruikt vet. In de afvaltas gemaakt van oude theetransportzakken kun je je afval bewaren voordat het gerecycled wordt. En de lekkerste drank wordt blijkbaar gemaakt van afgedankt fruit of koffiedik. Een uniek cadeau dat ook nog eens lief is voor de wereld. An upcycled wonder world!

Re-use, Rejoice; Het duurzame Kerstpakket vol geupcyclede goodies

Vanaf €41,33 per pakket

bij afname van tenminste 10 pakketten, exclusief btw, verzend- en handlingkosten

met koffielikeur vanaf € 41,33
met proefpakket siroop vanaf €46,68

details

eco theelichtjes van Biokema

10 stuks, brandduur ca 4 uur
Biokema maakt kaarsen van gerecyclede vetten en oliën uit de voedselindustrie. Wat maakt dat de kaarsen vrij zijn van eetbaar vet als palmolie, soja en koolzaadolie en vrij zijn van aardolie en parafine. De grondstof komt uit de buurt, hoeft geen lange afstand af te leggen en wordt verwerkt in de fabriek in Duitsland.

theelichthouders van IWAS

4 handgemaakte theelicht houders inclusief waxinelichtje, hoogte 7,5/8 cm, Ø 5,5/6 cm
Deze theelichtjeshouders zijn gemaakt van oude frisdankflesjes in India. Elk glaasje heeft zijn eigen kaarsenhoudertje, zodat je de waxinelichtjes makkelijk aan kunt steken.

tas om afval te scheiden

tas om afval te scheiden van Superwaste

35 x 35 x 35 cm

Afval scheiden gaat heel makkelijk met deze tas. Hij is groot en vierkant, ideaal voor je recycling! De tas is gemaakt van gebruikte theezakken uit India, deze zijn sterk en waterbestendig en worden na het vervoeren van de thee wegegooid. Superwaste geeft het materiaal een tweede leven. Ze worden gewassen, uitgesneden en vermaakt tot nieuwe producten. Ieder met een andere print, afhankelijk van de theeplantage waar de zakken vandaan komen.

Pondje papier

Pondje Papier

15 x 10,5 x 4 cm, handgemaakt in Nederland

Een kladblokje papier, gemaakt van teveel gedrukte A0-affiches die normaliter buiten worden opgehangen. De blauwe kant is goed beschrijfbaar. Er wordt ook een pen gemaakt van papier meegeleverd.

 

healthy seas socks ladies_sock_tellin

sokken van Healthy Seas Socks

Healthy Seas is een non-profit initiatief, opgezet door drie organisaties. De een is een kei in het opduiken van spooknetten, de ander kan op een duurzame manier van afval nylon produceren en nummer drie is een sokkenspecialist. Samen produceren zij een heerlijk paar sokken voor je koude voetjes, gemaakt van visnetten die in de zee rond zijn blijven zwerven en het zeeleven teisteren.

 

Taste of Bunker van Roze Bunker

Citrus Movement, Madame Gember, Gekke Bessen, Wilde IJsthee, Dhr. Peer, Bloesem Power, 6 x 100 ml

De siropen van Roze Bunker zijn gemaakt van sappig fruit en kruidige kruiden van de lokale boer of gered uit de container, omgetoverd door fruitslagers tot een vloeibare lekkernij. Heerlijk voor een proeverij of het maken van mocktails en cocktails!

 

Een fles Dik & Schil koffielikeur met herfstige achtergrond

Bakkie Pleur koffielikeur van Dik & Schil

200 ml

Voor de Bakkie Pleur koffielikeur maakt Dik & Schil gebruik van koffiedik afkomstig uit de horeca. Niet zo maar koffiedik, maar koffiedik van fair chain Moyee Coffee. Dat is een stapje verder dan alleen fair trade, het branden en verpakken gebeurt ook in land van herkomst. De extra donker gebrande koffie geeft de likeur een volle koffiesmaak. Hiernaast proef je ook een klein vleugje sinaasappel. Die komt van schillen die overblijven bij het persen van verse jus.

Al onze kerstpakketten zijn aan te passen aan jouw specifieke wensen.
Wil je de pakketten in éen keer naar kantoor laten sturen? Of liever naar elk afzonderlijk huisadres? Wil je de inhoud nét iets anders? Geen probleem. Wij kerstelfjes staan paraat!

fairhip webshop voor duurzame cadeau pakketten en groene producten