VANAF €60,- GRATIS VERZENDING naar een pickuppoint binnen Nederland (jep, vet lief van ons)
ZOMERSLUITING: 15 juli t/m 6 augustus verzenden we geen pakketjes. Plaats je bestelling dus voor die tijd. :)

You’re a green one, Mr. Grinch; duurzaam kerstpakket

Vanaf €32,11 (exclusief btw, verzend- en handlingkosten) per stuk, bij meer dan 10 pakketten.

‘How the Grinch brought Christmas. Kerst komt er aan! Tijd voor een fijn duurzaam pakket. ‘You’re a green one, Mr. Grinch; duurzaam kerstpakket’ is een pakket bomvol leuks met voor ieder wat wils. Merry Grinchmas!

In dit pakket vind je een mix van de leukste producten uit de andere fairhip-kerstpakketten. We hebben het volgende groens voor jou uitgekozen: sokken gemaakt van oude visnetten en biologisch katoen (superzacht, geen zorgen) van Healthy Seas Socks, champagnethee (van biologische oorsprong) van koffiebranderij en theehandel Inproc, biologische melkchocolade Zeiltjes van Chocolatemakers, een natuurlijk kaarsje in de vorm van een sneeuwvlokje van Niki Candle, olijfoliezeep met citroenverbenageur van Tadé, een kersthanger met bloembommetje van Blossombs en een tas om afval mee te scheiden van Superwaste.

Alle kerstpakketten worden versierd in kerstsfeer en bevatten humorvolle duurzame tips plus extra informatie. De pakketten zijn aan te vullen met een 3D gepersonaliseerde kerstkaart. Voor elke kaart wordt een boom geplant door Trees for the Future.

inhoud

healthy seas socks ladies_sock_tellinhealthy seas socks mens sock elver

SOKKEN VAN HEALTHY SEAS SOCKS
maat 36-40 of 41/46, gemaakt van GOTS organic cotton, ECONYL en elastane
Healthy Seas Socks worden gemaakt van econyl, oftewel gerecyclede spookvisnetten en biologisch katoen.
De prints en kleuren zijn geïnspireerd op de zee. Al met al lekker zachte, vrolijke sokken die de wereld écht veranderen.

Biologische Champagnethee
THEE VAN INPROC
van oorsprong biologische thee, 30 gram
Tijdens een theeproeverij heeft het team van fairhip speciaal voor jou de heerlijkste champagnethee uitgekozen. Bij de ambachtelijke koffiebranderij en theehandel Inproc worden de melanges zelf samengesteld.

bio chocolade zeiltjes chocolatemakers puur op een rijtje
CHOCOLADE ZEILTJES VAN CHOCOLATEMAKERS
100 gram, donkere melk 52% koffie & cacaonibs
De cacao is biologisch, zorgt voor een goede biodiversiteit en de opbrengst wordt onder andere gebruikt voor scholingsprogramma’s en training van de lokale boeren. De Trinitario cacao wordt vanuit de Dominicaanse Republiek met een zeilschip tot aan de kade van Amsterdam gebracht. Duurzamer kan bijna niet.

Blossombs Kersthangers met zaadbom

KERSTHANGER MET BLOEMBOMMETJE VAN BLOSSOMBS
gerecycled karton met een bloembommetje van gekleurde klei gevuld met zaadjes voor wilde bloemen, ca. 6×8 cm
Een bijzondere kersthanger met bloembommetje voor in de kerstboom! En helemaal leuk om de bommetjes in het voorjaar overal neer te gooien; in je pot op het balkon, in je tuin, in een kale berm. Na een regenbui (of een flinke scheut water met een gieter) verschijnen prachtige wilde bloemen, speciaal geschikt voor bijen en vlinders.

niki candle sneeuvlokje koolzaadwas kaars 8cm bij 6 cm 01

KOOLZAADWASKAARS VAN NIKI CANDLE
sneeuwvlokje, ivoorwit, 3,5 cm hoog, Ø 7,5 cm
Dit vrolijke sneeuwvlok kaarsje van koolzaadwas brandt met veel minder roetvorming (“hiep hoi!” roepen je longen), het brandt langer (“meen je niet!” roept je portemonnee), de koolzaadwas is volledig afbreekbaar en komt om de hoek bij onze Duitse buren vandaan (“Niiiiice” zegt de wereld).

Marseillezeep verbena

MARSEILLE GEURZEEP VAN TADÉ
100 gram, alle huidtypes, geur verbena, COSMOS NATURAL certificering
Deze heerlijke olijfoliezeep wordt al eeuwen op traditionele wijze gemaakt in de Provence. De zeep bevat geen palmolie, geen kleurstoffen en is bijzonder geschikt voor de gevoelige huid.
Wil je voelen én ruiken als een god(in) in Frankrijk? Dan is deze heerlijke zeep voor jou.

tas om afval te scheiden

TAS VOOR AFVAL SCHEIDEN VAN SUPERWASTE
tas voor het scheiden van divers afval, afmetingen: 35 x 35 x 35 cm
Afval scheiden gaat heel makkelijk met deze tas. Hij is groot en vierkant, ideaal voor je recycling! De tas is gemaakt van gebruikte theezakken uit India, deze zijn sterk en waterbestendig en worden na het vervoeren van de thee wegegooid. Superwaste maakt er nu allerlei mooie spullen van, zoals deze tassen!

plant een boom duurzame kerstkaart

OPTIONEEL KERSTKAART EN PLANT EEN BOOM

De 3D kerstkaart wordt gedrukt op milieuvriendelijk en sociaal verantwoord papier van landbouwafval. Voor elke kerstkaart wordt een boom geplant door Trees for the Future. De bomen nemen CO2 op en helpen boeren in onder andere Kenia en Tanzania hun oogst te vergroten.

Johnny Cashew - gebrand gezouten cashews - blikje
OPTIONEEL FAIRTRADE CASHEWNOTEN VAN JOHNNY CASHEW
gebrand en gezouten, 80 gram
Johnny Cashew, geen nootjes in black, maar in een vrolijk geel blikje. Deze cashewnootjes zijn gepeld, gebrand, gezouten en ingepakt in Tanzania. Dat scheelt niet alleen een hele reis naar Azië, maar is ook nog eens heel fijn voor de lokale economie.