VANAF €60,- GRATIS VERZENDING naar een pickuppoint binnen Nederland (jep, vet lief van ons)

weelderige lokken

Op een duurzame manier je weelderige manen verzorgen en beschermen? Dat kan zo!

haar - Photo by Adrian Fernández on Unsplash - feature

Photo by Adrian Fernández on Unsplash

• Spoel je haar na het wassen 3 minuten na met koud water. Dat is wat fris, maar zorgt wel voor glanzend haar.
• Was je haar niet te vaak, want dan was je het talg op je hoofd weg. Is er geen talg, dan maakt je huid automatisch meer aan, wat uiteindelijk resulteert in een vette kop. Maximaal twee keer per week wassen is het devies.
• Borstel je haar veel met een goede borstel. Zo creëer je glans (platte haarschubben), stimuleer je haargroei (bloedcirculatie verbetert) en voed je je haar (door het talg, je eigen conditioner).
• Gebruik een natuurlijke, sulfaatvrije haarzeep. Sulfaten ontvetten en schuimen lekker, maar drogen het haar uit en zijn niet milieuvriendelijk. Vaak geldt hoe minder ingrediënten hoe beter de zeep! Een solid shampoo bar heeft geen conserveringsmiddelen nodig. Ze zijn plasticvrij, compacter en lichter en dus milieuvriendelijker bij vervoer en opslag.
• Gebruik appelazijn als conditioner. Dit is goedkoop én duurzaam. Gebruik 1 deel water en 1 deel azijn (bijvoorbeeld in plantenspuit). Hiermee zorg je voor zacht haar met meer glans. Appelazijn is erg goed voor de hoofdhuid en gaat huidschilfers, roos, jeuk en haaruitval tegen.