VANAF €60,- GRATIS VERZENDING naar een pickuppoint binnen Nederland (jep, vet lief van ons)
ZOMERSLUITING: 15 juli t/m 6 augustus verzenden we geen pakketjes. Plaats je bestelling dus voor die tijd. :)

duurzame kerstpakketten - Photo by Olesia 🇺🇦 Buyar on Unsplash
Picture of Ilonka Blok

Ilonka Blok

Onze duurzame Kerstpakketten dit jaar

Tot nu toe is het elk jaar weer een kleine bevalling om onze mooie duurzama kerstpakketten samen te stellen. Tegelijkertijd is het ook een heel leuk en creatief proces

De kerstpakket ideeën zijn makkelijk op te doen zou je zeggen, maar meestal ben ik in maart nog helemaal niet in de kerststemming. Midden in de lente zijn echter al grotere beurzen en in het begin van het jaar doen sommige bedrijven al hun bestelling voor 10 maanden later. Ik ben er dan nog niet helemaal klaar voor, maar gelukkig zijn er als de herfst begint ook genoeg mensen nog geïnteresseerd in een leuk duurzaam kerstpakket voor hun collega’s.

Bij ons kan je altijd zelf een kerstpakket samenstellen, waarbij wij kunnen adviseren. Daarnaast hebben we ook een paar duurzame pakketten met een thema.

Dit jaar heb ik me laten inspireren door de nieuwe producten die we in ons aanbod hebben.

Duurzaam kerstpakket met koffie en thee thema
brew-tiful moments; een duurzaam koffie en thee kerstpakket

brew-tiful moments

Zo is onlangs een kerstpakket met het thema koffie en thee geboren, ‘brew-tiful moments; een duurzaam koffie en thee kerstpakket’.

Je zou verwachten dat er veel producten in zitten om lekker thee of koffie mee te leuten. Je vindt er ook wel heerlijke champagnethee in en een mooie duurzame thermosbeker of -fles. Maar er zitten verder vooral producten in die gemaakt zijn dankzij het bestaan koffie en thee, zoals koffielikeur van koffiedik uit de horeca, een tas van thee- of koffietransportzakken of een scrubzeepje en chocolade met koffiebonen. En de theelichtjes van gebruikt vet en theelichthouders van oude frisflesjes hebben hun naam eraan te danken.

Duurzaam kerstpakket met upcycling als thema
re-use, rejoice; het duurzame kerstpakket vol upcycled goodies

re-use, rejoice

De vele nieuwe geupcyclede cadeautjes in onze shop leiden tot re-use, rejoice; het duurzame kerstpakket vol geupcyclede goodies. Elk cadeautje heeft al een heel leven achter de rug. Het pakket bevat een notitieblokje gemaakt van oude theateraffiches, sokken van zwerfvisnetten, tas om afval mee te scheiden van oude theezakken, siroopjes van gered fruit en dezelfde theelichthoudertjes, theelichtjes en koffielikeur als eerder genoemd.

wegens succes verlengd

duurzaam kerstpakket op maat
Merry Mix; duurzaam kerstpakket op maat
collage voor brievenbus kerstpakket
oh, deer; een duurzaam kerstpakketje voor in de brievenbus
 

Door succes in het verleden zijn merry mix; onze leukste duurzame cadeautjes in één kerstpakket (champagnethee, geurkaars, chocoladezeiltjes, mand, sokken, zeep en een kersthanger) en oh, deer; een duurzaam kerstpakketje voor in de brievenbus (champagnethee, steenpapieren notitieboekje, drop, zeep, geurkaars en een kersthanger) met wat kleine aanpassingen in de reprise.

 

 cadeaukaart

Ten slotte is er altijd nog mogelijk om een duurzame cadeaukaart te schenken, zodat de keuzestress geheel aan je voorbij gaat. Dit kan een digitale cadeaukaart zijn of een fysieke kaart leuk ingepakt met een klein cadeautje, alleen is dan de keuzestress wellicht weer terug ;-).

fairhip cadeaukaart, duurzame producten om cadeau te geven
fairhip cadeaukaart, duurzame producten om cadeau te geven